"Nova scena" koja se formira u Studiju 6 omogućuje domaćim i stranim stvaraocima i muzičarima jedno sasvim novo mesto za kreiranje u dugačijim, studijskim uslovima, upoznavanje sa tehnikom, ali i mogućnost da pronađu put do mnogo većeg broja gledalaca i slušalaca u zemlji i inostranstvu.

Saradnjom RTS Digital i Trećeg programa Radio Beograda direktni prenosi ovih događaja pružaju najbolje od oba segmenta radija i televizije - besprekoran ton koji omogućava kontekst studijskog izvođenja i sliku vrhunskog kvaliteta, što publici omogućava da preko TV ekrana otkrije i doživi pozornicu muzičkih eksperimenata i novih mogućnosti.

Koncerti u Studiju 6 Radio Beograda su jedinstven format koji se teško može pronaći na nekom drugom - koncertnom ili nekoncertnom mestu.

Koncerti na kojima je moguće i prisustvo publike, uživo se prenose jednom mesečno i RTS Digital direktno prenosi uključenje u "živo" radijsko emitovanje koncerata.

Emitira se na kanalima:

RTS Muzika  RTS2  RTS Kolo  RTS SVET  

Sljedeće epizode:

srijeda
03:11
Studio 6 - Shira uTfila ®
danas
09:11
Studio 6 - Shira uTfila ®
danas
15:11
Studio 6 - Shira uTfila ®
danas
01:23
Studio 6: Grupa Dol
petak
19:05
Studio 6: Pevanje izvika
petak
23:26
Studio 6 - Andrea Belfi
subota
01:05
Studio 6: Pevanje izvika ®
subota
05:26
Studio 6 - Andrea Belfi ®
subota
07:05
Studio 6: Pevanje izvika ®
subota
11:26
Studio 6 - Andrea Belfi ®
subota
13:05
Studio 6: Pevanje izvika ®
subota
17:26
Studio 6 - Andrea Belfi ®
26. 9. 2021.
23:55
Studio 6: Grupa Dol, muzički program
PREPORUKE
 • Vukodlak: Zvijer među nama (2012)

  srijeda
  image
  U ovom povijesno-fantastičnom filmu strave, student medicine pridružuje se ekipi lovaca na ucjene koji tragaju za opasnim vukodlakom.
 • Taokinja (2015)

  srijeda
  image
  Inspirativna drama, prema istinitoj priči, o duhovnom srazu dviju izgubljenih duša. Brian je u bijegu od policije i očajnički želi stupiti u kontakt sa svojim...
 • Put bez povratka (2009)

  srijeda
  image
  Četvorica profesionalnih ubica unajmljeni su od strane tajne vladine agencije kako bi eliminisali šefove moćnog narko kartela. Kada tokom izvršenja zadatka spasu...
 • Kraljevstvo nebesko (2005)

  srijeda
  image
  Križarski ratovi - 200-godišnji sukob Europe i istoka koji je podijelio svijet – okvir su priče o mladome Francuzu koji otkriva da je njegova sudbina u viteštvu,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.