poster

Vavilon

Vavilon

kultura | Srbija

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img

Vavilon je elitna mesečna emisija o savremenoj književnosti koju je 2001 godine osmislila Jasmina Vrbavac i uređuje je u okviru Redakcije za kulturu.
Pored informacija o tekućem trenutku u savremenoj domaćoj i stranoj književnosti, Vavilon kroz brojne kritičke priloge, intervjue, analize, razgovore i tv eseje prati pre svega vodeću književnost i skenira sve ono što je u literaturi važno pročitati, a na književnoj sceni neophodno saznati. Vavilon je zamišljen kao emisija koja će i ljubiteljima i poznavaocima knjige i književnih prilika biti podjednako zanimljiva i važna.
Emisija traje 30 minuta, emituje se svakog četvrtog utorka u mesecu na Drugom programu od 20.30, a uređuje je i vodi Jasmina Vrbavac.

Emitovanje na kanalima:

RTS SVET  RTS2  

Bilo je na kanalima:

Nova BH  PINK  

Sljedeće epizode:

utorak
21:59
Vavilon, emisija iz kulture
srijeda
05:56
Vavilon
PREPORUKE
  • Beogradski festival igre

    image
  • More

    image
    Urednici i voditelji ove dugovječne emisije svaku nedjelju vode vas na putovanje hrvatskim morem gdje otkrivamo sve novosti i aktualnosti. U jednoj emisiji...
  • Kultura

    image
  • Art mašina

    image
    Ekipa Art mašine priprema emisije koje se bave pitanjima kulturne politike, istražuje šta čini uspješne institucije kulture danas, ko treba da finansira a ko i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.