1964. i 1965. godina. Egzotični i burni Singapur, grad je na prekretnici. Političke i rasne tenzije visoke su dok je nova nacija pred rođenjem. Komunistički je ustanak u Maleziji ugušen, a australske su trupe i dalje usred napetoga četverogodišnjeg rata u džunglama susjednog Bornea. Za to vrijeme teroristi u Singapuru postavljaju više od 29 bombi. Ovo je grad Sama Callaghana, Patricie Cheng i klijenata detektivske agencije Cheng. Kada joj muža ubiju dok je radio na slučaju, Patricia Cheng (Joan Chen - „Požuda, oprez“) zapošljava misterioznog Australca Sama Callaghana (Don Hany – „East West 101“, „Offspring“) da joj pomogne voditi detektivsku agenciju Cheng. Kako bi agencija opstala, Patricia zna da joj treba dobar istražitelj koji ima veze u kineskoj i malezijskoj zajednici, a i među tamošnjim Amerikancima i Britancima. Sam je sve što traži, no nakon djetinjstva provedenog u zarobljeničkom logoru i napete karijere u vojnoj obavještajnoj službi za vrijeme komunističkog ustanka u Maleziji, on sa sobom donosi puno problema.
Ulica Serangoon jedna od prvih velikih ulica u Singapuru koja povezuje mnoge živahne etničke zajednice. Također je dom mnogim zanimljivim likovima poput ambicioznog i nemilosrdnog Kaya Songa, unuka šefa najmoćnije kriminalne organizacije u Singapuru; Kanga, koji sa Samom vodi tvrtku za uvoz i izvoz iz svog čamca; Su Ling, mlade žene naprednih stavova koja se spetlja s idealistom i agentom CIA-e u usponu, Conradom Harrisonom; i Claire Simpson, usamljene žene čiji odnos sa Samom postaje sve kompliciraniji. Samova usluga jednom od susjeda postaje honorarni posao koji se rasteže od slučaja do slučaja, a na kraju počne za stalno raditi za agenciju. Slučajeva ima od uobičajenih – nevjerni bračni parovi i sitni prevaranti – do napetih istraga s ozbiljnim međunarodnim implikacijama i posljedicama od kojih neke odvlače Sama u mračnu prošlost koju želi ostaviti iza sebe.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.