U siječnju 2008. godine Gordon se prihvatio najzahtjevnijeg od svih izazova kad se obvezao naučiti Britance kuhati u prvom nacionalnom tečaju vrhunskog kuhanja, izazvavši gledatelje da kuhaju s njim UŽIVO dok on priprema ukusne obroke od tri slijeda. Oboružani najboljim savjetima i trikovima iz prijašnjih TV emisija o vrhunskom kuhanju u kojima Gordon pokazuje sve, od pravilnog oštrenja noževa, odabira savršenog odreska pa do pripreme najboljih preljeva za salate, gledatelji širom Velike Britanije stavili su svoje ime na popis tisuća gorljivih kuhara objavljen na internetskoj stranici televizijske kuće Channel 4 i iščekivali veliki dan. U tjednima koji su prethodili snimanju emisije, popis namirnica objavljen je u novinama, časopisima i online. Jedino što su gledatelji trebali napraviti jest kupiti namirnice, preseliti TV prijamnik u kuhinju, pozvati nekoliko prijatelja i biti spremni za kuhanje s Gordonom. S linkom uživo iz domova desetero obitelji diljem Velike Britanije, Gordon je vodio kroz kuhanje amaterske kuhare, uključujući i poznatu ljubiteljicu hrane Janet Street Porter, dok je istodobno on pripremao večeru za svoje prijatelje i obitelj. Jedan sat izvanredne televizijske zabave pune adrenalina koja se ne propušta, Kuhajte uživo s Gordonom Ramsayjem pravi je televizijski show o hrani za dvadesetprvo stoljeće. Serijal je snimila produkcijska kuća One Potato Two Potato za britanski Channel 4.

Bilo je na kanalima:

24Kitchen  

PREPORUKE
  • Hrana i vino

    image
    Kulinarski show koji Vam svakim danom, u trajanju od 30 minuta, donosi pripremu finog dnevnog menija. Meni obuhvaća predjelo, glavno jelo i desert uz preporuku vina.
  • Škola kuhanja

    image
    Za kuvanje kažu da je lako, ali ga treba naučiti. Za mnoge bauk, za profesionalce samo igra, pripremanje hrane je životna potreba i najčešće obaveza. Slobodan...
  • Przepis dnia

    image
  • Škufova spiza

    image
    Ekskluzivni šou Tomislava Škunce – Škufa, jednog od najcenjenijih hrvatskih šefova i food stilista. Serijal donosi obilje fantastičnih specijaliteta serviranih na...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.