Za sve one koji prirodu osjećaju kao dio svog života, za one koji uživaju u ljepoti zelenih biljaka i cvijeća, za one koji su vrtlarstvo uveli u svoju svakodnevicu, nova emisija Vrtlarica bit će dobrodošla novost na našem programu. Polazeći s pozicije zaštite prirode i vlastitog zdravlja, autorica Kornelija Benyovsky Šoštarić, uz već poznate priče o organskom uzgoju povrća, voća i cvijeća, istražuje i nova područja vezana uz hortikulturu i zeleni biljni svijet.
Otkriva uzgajivače kojima su biljke i strast i život, predivno oblikovane vrtove, ali i načine na koje biljke možemo pripremiti, preraditi i koristiti u svakodnevnom životu. Baza i ishodište tih istraživanja je autoričin vrt smješten na zagorskoj strani obronaka Medvednice. On je mjesto stalnih eksperimanata s biljakama, ali i mjesto susreta sa zanimljivim gostima koji prenose vlastita iskustva o uzgoju ili korištenju biljaka. No, autorica polazi i dalje, putuje po Hrvatskoj i upoznaje zanimljiva mjesta i ljude koji su svoj život vezali uz uzgoj neke neobične vrste.

Emitovanje na kanalima:

HRTInt.  

Bilo je na kanalima:

HTV1  OBN  HTV2  HTV4  

Sljedeće epizode:

3. 4. 2024.
07:56
Vrtlarica: Priroda protiv nametnika
3. 4. 2024.
15:56
Vrtlarica: Priroda protiv nametnika
3. 4. 2024.
23:56
Vrtlarica: Priroda protiv nametnika
10. 4. 2024.
07:57
Vrtlarica
10. 4. 2024.
15:57
Vrtlarica
10. 4. 2024.
23:57
Vrtlarica
PREPORUKE
  • Bujica

    image
    Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
  • Rendezvous s Ratkom Martinovićem

    image
    Rendezvous s Ratkom Martinovićem je politički talk show s tri gosta suprotstavljenih stavova koji polemiziraju na jednu odabranu aktualnu temu.
  • Rano jutro

    image
    Jutarnji program Happy TV.
  • Željko Marušić i gosti

    image
    Rasprave sa Željkom Marušićem i gostima.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.