Za sve one koji prirodu osjećaju kao dio svog života, za one koji uživaju u ljepoti zelenih biljaka i cvijeća, za one koji su vrtlarstvo uveli u svoju svakodnevicu, nova emisija Vrtlarica bit će dobrodošla novost na našem programu. Polazeći s pozicije zaštite prirode i vlastitog zdravlja, autorica Kornelija Benyovsky Šoštarić, uz već poznate priče o organskom uzgoju povrća, voća i cvijeća, istražuje i nova područja vezana uz hortikulturu i zeleni biljni svijet.
Otkriva uzgajivače kojima su biljke i strast i život, predivno oblikovane vrtove, ali i načine na koje biljke možemo pripremiti, preraditi i koristiti u svakodnevnom životu. Baza i ishodište tih istraživanja je autoričin vrt smješten na zagorskoj strani obronaka Medvednice. On je mjesto stalnih eksperimanata s biljakama, ali i mjesto susreta sa zanimljivim gostima koji prenose vlastita iskustva o uzgoju ili korištenju biljaka. No, autorica polazi i dalje, putuje po Hrvatskoj i upoznaje zanimljiva mjesta i ljude koji su svoj život vezali uz uzgoj neke neobične vrste.

Emitovanje na kanalima:

HRTInt.  

Bilo je na kanalima:

HTV1  HTV2  OBN  HTV4  

Sljedeće epizode:

utorak
05:31
Vrtlarica, ep. 4
utorak
13:31
Vrtlarica, ep. 4
utorak
21:31
Vrtlarica, ep. 4
18. 10. 2022.
05:30
Vrtlarica
18. 10. 2022.
13:30
Vrtlarica
18. 10. 2022.
21:30
Vrtlarica
PREPORUKE
 • Posle ručka

  image
  Informativni program Happy TV-a.
 • Tragači uspomena

  image
 • Da pređemo na ti

  image
 • Ah, ta leta!

  image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.