Jeste li ikad razmišljali o tome kako bi bilo da možete popiti poslijepodnevni čaj s babunom ili se s pingvinima potrbuške sklizati na ledu? Andy Day, karizmatični prezenter programa za djecu CBeebies, vodi male gledatelje na iznimno putovanje u svijet prirode.

U sjajnom spoju vrhunski snimljenog materijala BBC-jeva programa Natural History Unit i najnovijih tehnoloških čarolija glavni junaci serije Andyjeve divlje pustolovine i njegova nerazdvojna prijateljica mačka Kip doživljavaju nezaboravne susrete sa šarenim društvom životinja u njihovim prirodnim staništima.
Andy Day je čuvar u Pickle's Animal Parku. Silno voli svoj posao i životinje za koje se svakodnevno brine. Ali svaki odlazak u radionicu gdje se odmara uz šalicu čaja za njega se pretvara u pustolovinu... U radionici njegova genijalna prijateljica Kip vječno petlja oko nekog svog najnovijeg izuma. Nadahnuti Andyjevim susretima sa životinjama i pričama o svijetu prirode, Kip i Andy odlučuju da je "vrijeme za pustolovinu" kako bi doznali još više. Ukrcaju se u vozilo za obilazak parka, kojim upravlja Kip. Ali to nije obično vozilo. Uz pomoć tehničkih dostignuća izumiteljice Kip ono se pretvara u fantastični Kipmobil, specijaliziran za sve moguće vrste terena, pa čak i zrak.

Andy i Kip kreću zajedno na misiju kroz prašume Bornea do australske divljine, istražujući nevjerojatno bogatstvo životinjskog svijeta koji nastanjuje naš planet. Zahvaljujući sposobnosti da postane velik kao svaka životinja koju susretne, Andy odlazi na putovanja na kakva se nijedan pustolov, a ni gledatelj, još nije usudio poći... A kako se uvijek na kraju nađe u nekoj nevolji, Kip mu mora priskočiti u pomoć.

Emitira se na kanalima:

HTV2  

Sljedeće epizode:

sutra
09:06
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 19, dokumentarna serija za djecu ®
srijeda
09:04
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 20, dokumentarna serija za djecu ®
četvrtak
08:57
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 21, dokumentarna serija za djecu ®
petak
08:55
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 22, dokumentarna serija za djecu
subota
09:02
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 23, dokumentarna serija za djecu
30.9.19.
08:55
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 24, dokumentarna serija za djecu
1.10.19.
08:55
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 25, dokumentarna serija za djecu
2.10.19.
08:55
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 26, dokumentarna serija za djecu
3.10.19.
08:55
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 27, dokumentarna serija za djecu
4.10.19.
08:55
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 28, dokumentarna serija za djecu
5.10.19.
09:02
Andyjeve divlje pustolovine 1, ep. 29, dokumentarna serija za djecu
PREPORUKE
 • Povijest kršćanstva (2009)

  danas
  image
  Kako se mala židovska sekta razvila u najveću svjetsku religiju? Ova serija istražuje zaboravljene korijene kršćanstva i ključ njegova neočekivanog širenja u...
 • Nevjerojatni dr. Pol (2011)

  danas
  image
  Dr. Jan Pol i njegova žena Diane vode uspješnu veterinarsku kliniku smještenu na selo središnjeg Michigana. Dr. Pol lokalna je legenda zbog svog staromodnog i...
 • Kraljevi divljine (2012)

  danas
  image
  Pridružite se australskim 'Kraljevima divljine', muškarcima i ženama koji po najtežim putovima i najusamljenijim cestama voze neka od najvećih vozila na svijetu.
 • Kako funkcionira svemir? (2010)

  danas
  image
  Koji su se uzbudljivi događaji zbili u prvoj sekundi poslije Velikog praska? Kako su nastali plinoviti divovi Jupiter i Saturn? Kakvi bi uvjeti i događaji mogli...
TOP LISTE

Prijavi se