U Vraškim sluškinjama ubojstva i kaos sudaraju se u kućama najbogatijih i najmoćnijih obitelji Beverly Hillsa. Klasni ratovi nikad nisu bili tako zabavni i prljavi kao u popularnoj enklavi gdje je osoblje jednako mudro, domišljato, nevjerojatno i doslovno vražje kao i njihovi poslodavci. Onaj tko zna tajne ima moć pa će se prije kraja sezone otkriti izvanbračne veze i razotkriti mračne tajne dok ćemo doznavati prljave detalje iza šokantnoga ubojstva obožavanje domaćice.
Serija prati blisku skupinu sluškinja povezanu njihovim poslovima, životnim borbama i melodramatičnim svemirom „njih i nas“ koji okružuje njihove poslodavce. Rosie (Ramirez), udovica koja je ostavila sina u Meksiku kad joj je suprug umro, radi kao sluškinja i dadilja za par egocentričnih i uspješnih glumaca, Peri i Spencera Westmorea (Mariana Klaveno, Prava krv i Grant Show, Swing Town). Pjevačica u usponu Carmen (Sanchez) nada se da će njezin poslodavac, pop-zvijezda Alejandro (Matt Cedeno, Naši najbolji dani) pomoći pokrenuti karijeru, no Odessa (Melinda Paige Hamilton, Momci s Madisona), njegova vrlo odana domaćica i njezina šefica, neće prezati ni pred čime da joj stane na put. Zoila (Reyes) viša je sluškinja Genevieve Delatour (Susan Lucci, All My Children), zahtjevne i emotivno nestabilne bogatašice. Zajedno s kćeri tinejdžericom Valentinom (Ganem) bavi se Genevieveinim ljepuškastim sinom Remijem (Drew Van Acker, Slatke male lažljivice).

U prvoj epizodi žene se okreću jedna drugoj u potrazi za potporom kad njihova prijateljica i kolegica Flora (Paula Garces, CSI Miami) biva brutalno ubijena u domu svojih poslodavaca, Evelyn i Adriana Powella (Rebecca Wisocky, Američka horor priča i Tom Irwin, Uvod u anatomiju) na jednome od najvećih društvenih događaja godine. U međuvremenu, novopridošlica Marisol (Ortiz) dobiva posao čišćenja doma Taylor i Michaela Stapporda (Brianna Brown, Domovina i Brett Cullen, Opasna igra), mladenaca složene ljubavne povijesti. No Marisol ima skrivene motive i kad joj voljena osoba biva upletena u Florino ubojstvo, kreće na tajni zadatak otkrivanja istine.

Vraške sluškinje producira ABC Studios. Seriju je kreirao Marc Cherry (Kućanice), a izvršni producenti su Cherry, Sabrina Wind (Kućanice), Eva Longoria (Kućanice), Paul McGuigan (Skandal), Larry Shuman (Kissing Miranda), David Lonner, John Mass te Paul Presburger i Michael Garcia iz Televisa USA.

Bilo je na kanalima:

FOX Life  PRO 7  

PREPORUKE
 • Ivanovi Ivanovi (2017)

  petak
  image
  Dve ruske porodice različitih primanja saznaju da su im u porodilištu slučajno zamenili bebe... Nakon šesnaest godine roditelji odluče da isprave istorijsku...
 • Binny i duh (2013)

  petak
  image
  A family moves to an Abandoned house where Binny meets a ghost named Melchior. Together they search for clues left in different places.
 • Dva i pol muškarca (2003)

  petak
  image
  Charlie (Charlie Sheen) i Alan Harper (Jon Cryer) su dva brata koji se, unatoč tome što su potpune suprotnosti, ipak na kraju dobro slažu. Malo je toga što im je...
 • That's So Weird! (2009)

  petak
  image
  A show starring wacky, silly, humorous skits sometimes based on other shows for example Daniel Cook.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.