PRELJUB istražuje emocionalne učinke izvanbračne veze između Noe, romanopisca u usponom sa ženom i četvero djece, i Alison, mlade konobarice koja pokušava obnoviti svoj život i brak nakon tragedije.
Istovremeno duboko opažajuća i intrigantno nedefinirana serija PRELJUB istražuje emocionalne učinke izvanbračne veze između Noe Sollowaya i Alison Lockhart, kada se upoznaju u ljetovalištu Montauk na Long Islandu u New Yorku. Noa je učitelj iz New Yorka i diplomac Williams Collegea koji je objavio jedan roman i muči se da napiše drugu knjigu. Sretno je oženjen i ima četvero djece, ali ne voli što je ovisan o svom bogatom puncu. Alison je mlada konobarica koja pokušava obnoviti svoj život i brak nakon iznenadne smrti svojeg djeteta. Provokativna drama odvija se odvojeno iz Noine i Alisonine perspektive, koristeći vidno neobjektivno pamćenje oba lika kako bi ispričala priču.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.