Paddy Meehan novi je tip junakinje! Ova mlada, gorljiva i duhovita pripravnica radi za novine i sama pokušava riješiti zločine o kojima izvještava, a u koje se nerijetko i uplete.

Paddy se oduvijek htjela baviti istraživačkim novinarstvom, ali škotskim novinama vladaju muškarci pa je nitko ne shvaća ozbiljno. Osim što je mlada, još je i žena; a nije ni vitka ni otmjena poput svoje kolegice i najveće protivnice. K tomu, njezina obitelj nikako ne može shvatiti zašto se ne želi skrasiti i udati za svog dečka.
Sve dok se ne dogodi zagonetno ubojstvo, za koje je optužen član Paddyne obitelji. Paddy mora donijeti odluku - hoće li pratiti slučaj i iznevjeriti obitelj ili će prekrižiti karijeru o kojoj sanja. Njezine će je odluke gurnuti u svijet zločina, odvojiti od privrženog zaručnika i uroniti u puno opasniji i uzbudljiviji svijet. Ispostavit će se da Paddy posjeduje znanje i intuiciju potrebne za rješavanje zločina, čime će svima pokazati da je ta nadarena novinarka našla svoj životni poziv.

David Kane, tvorac nekoliko hit-serija i igranih filmova, napisao je scenarij i režirao 'Zločin s naslovnice', dvodijelni pilot istoimene serije nastale prema popularnim kriminalističkim romanima književnice Denise Mine. Zahvaljujući napetoj radnji, intuitivnom zapletu i britkom humoru, 'Zločin s naslovnice' u kriminalističke dramske serije uvodi jedan posve nov i uzbudljiv lik.

Bilo je na kanalima:

HTV2  HTV1  

PREPORUKE
  • Dosije

    image
    Srpski "Fox crime" rekonstruiše zločine koji se odvijaju pred našim očima. Ubistva, pljačke, otmice, trgovina ljudima...naći će se u fokusu kriminalističkih...
  • Inspektorica Marie Brand (2008)

    image
    The highly talented chief inspector Marie Brand investigates with her pragmatic colleague Simmel. Together they bring heart and mind perfectly together and solve...
  • SOKO Hamburg (2018)

    image
    SOKO Hamburg is a German crime series.
  • Balkanske prevare (2011)

    image
    Ukoliko jedan od partnera sumnja da ga drugi vara, angažirat će tim Balkanskih prevara koji će prikupljanjem osnovnih informacija, ispitivanjem prijatelja i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.