poster

Zločin s naslovnice

FIELD OF BLOOD (2011)

kriminalistički | Ujedinjeno Kraljevstvo
Režiser: David Kane

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 7.4/10

Paddy Meehan novi je tip junakinje! Ova mlada, gorljiva i duhovita pripravnica radi za novine i sama pokušava riješiti zločine o kojima izvještava, a u koje se nerijetko i uplete.

Paddy se oduvijek htjela baviti istraživačkim novinarstvom, ali škotskim novinama vladaju muškarci pa je nitko ne shvaća ozbiljno. Osim što je mlada, još je i žena; a nije ni vitka ni otmjena poput svoje kolegice i najveće protivnice. K tomu, njezina obitelj nikako ne može shvatiti zašto se ne želi skrasiti i udati za svog dečka.
Sve dok se ne dogodi zagonetno ubojstvo, za koje je optužen član Paddyne obitelji. Paddy mora donijeti odluku - hoće li pratiti slučaj i iznevjeriti obitelj ili će prekrižiti karijeru o kojoj sanja. Njezine će je odluke gurnuti u svijet zločina, odvojiti od privrženog zaručnika i uroniti u puno opasniji i uzbudljiviji svijet. Ispostavit će se da Paddy posjeduje znanje i intuiciju potrebne za rješavanje zločina, čime će svima pokazati da je ta nadarena novinarka našla svoj životni poziv.

David Kane, tvorac nekoliko hit-serija i igranih filmova, napisao je scenarij i režirao 'Zločin s naslovnice', dvodijelni pilot istoimene serije nastale prema popularnim kriminalističkim romanima književnice Denise Mine. Zahvaljujući napetoj radnji, intuitivnom zapletu i britkom humoru, 'Zločin s naslovnice' u kriminalističke dramske serije uvodi jedan posve nov i uzbudljiv lik.

PREPORUKE
 • Misteriji dr. Blakea (2013)

  ponedjeljak
  image
  Neuobičajeni policijski liječnik u provinciji, dr. Blake, čuva tajne i rješava zločine... Nova australska kriminalistička serija vodi nas u australsku provinciju...
 • Istrage gospođice Fišer (2012)

  ponedjeljak
  image
  Glamurozna junakinja nove australske serije od 13 jednosatnih nastavaka, detektivka Phryne Fisher, šeće uličicama i jazz klubovima Melbournea s kraja 1920-ih...
 • Hamburg 112 (2007)

  ponedjeljak
  image
  Njemačka kriminalistička serija "Hamburg 112" prati napetu i dinamičnu svakodnevnicu hamburških policajaca u ophodnji te liječnika hitne službe. Hitne i...
 • Sutkinja Judy (1996)

  ponedjeljak
  image
  Reality Show Sutkinja Judy preko 20 godina rješava slučajeve. Karakter, strogoća, ali i humor sutkinje zaštitni su znak ove serije.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.