"Matt Hatter" je pustolovno-humoristična animirana serija o Mattu, običnom dječaku koji otkriva da njegova obitelj brani ulaz u drugu dimenziju koja se zove Multisvemir. Kako bi spasio naš svijet i Multisvemir, Matt se mora boriti i zarobiti zloglasne negativce iz filmova, mitova i legendi.
Američki školarac Matt Hatter stiže u kino Coronet u Londonu i saznaje da mu je djed nestao. Ondje otkriva tajnu zbirku nevjerojatnih naprava i oružja u drevnoj knjizi s naslovom Interaktivne akcijsko-pustolovne kronike te ulaz u drugu dimenziju, Multisvemir. U Regiji ruševina upoznaje saveznike Roxie (tragačicu) i Gomeza (čuvara) te se suočava sa zakletim neprijateljem lordom Tenorocom i njegovim poslanikom zla, Crnim vitezom! Matt, Roxie i Gomez zajedničkim snagama nastoje spriječiti nepovredivog Crnog viteza da ukrade Sveti kalež harmonije, što bi osudilo Multisvemir na vječnu propast!

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.