Komedija o troje poduzetnih, urbanih ljudi u dvadesetima koji se probijaju u New Yorku i odlučni su ostvariti američki san.
HBO serija Kako uspjeti u Americi prati dvojicu poduzetnih momaka u dvadesetima iz Brooklyna koji se probijaju u New York Cityju odlučni ostvariti američki san. Kako bi se probili na konkurentnoj njujorškoj modnoj sceni, Ben Epstein (Bryan Greenberg) i njegov prijatelj i poslovni partner Cam Calderon (Victor Rasuk) koriste se uličnim znanjem i vezama da bi ostvarili ambicije. Uz pomoć Camova bratića Renea (Guzman), koji pokušava plasirati svoje visokoenergetsko piće, i njihova dobro povezanog prijatelja Dominga (Scott „Kid Cudi“ Mescudi), nadobudni poduzetnici odlučni su proslaviti se nailazeći usput na zapreke za koje će im trebati sva njihova snalažljivost da ih svladaju. U „Kako uspjeti u Americi“ također glumi Lake Bell kao Benova bivša djevojka Rachel koja se usredotočila na vlastitu karijeru i novu vezu; Martha Plimpton kao Rachelina šefica Edie, ekscentrična dizajnerica interijera; Shannyn Sossamon kao Gingy, Benova i Camova umjetnički nastrojena prijateljica; te Eddie Kaye Thomas kao David Kaplan, uspješni menadžer investicijskih fondova i Benov srednjoškolski prijatelj.

Bilo je na kanalima:

HBO2  HBO  

PREPORUKE
  • Vatreni dečki (2004)

    image
    Njihov život je neprestana borba za spašavanje onog najvrednijeg – ljudskih života. Suočeni su sa smrću, opasnošću, neizvjesnošću i velikom odgovornošću. Uz sve...
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Moderna Obitelj (2009)

    image
    Klan Pritchett-Dunphy-Tucker potaknut će popriličan broj vatrometa kada se okupe na godišnjoj povorci za praznik Četvrtog srpnja, gdje će Jay biti majstor...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.