Priča o iskrenoj i snažnoj ljubavi Ajšem i Omera, dvoje studenata, koji odluče da svoju ljubav krunišu brakom, uprkos svim preprekama i negodovanjima. Ajšem, djevojka iz malog grada, dolazi u Istanbul na studije. Odrasla je bez majke, koja je umrla pri porodu. Najveća podrška u životu joj je otac Nail, kuhar koji vodi manji restoran u svom gradu. Ajšem u Istanbulu upoznaje Omera, sina uglednog biznismena, koji studira na istom fakultetu. Omer je skroman i pošten, i pored studija arhitekture gaji veliku ljubav prema fotografiji. Iako njegovi roditelji imaju drugačije planove za njega, on traga za svojim snovima.
Omer i Ajšem se na prvi pogled zaljube jedno u drugo, te se ubrzo vjenčaju. Omerovi roditelji se protive vjenčanju, dok Ajšemin otac pruža podršku svojoj kćeri, a Omera prihvata kao svog sina. Nakon vjenčanja, Omer i Ajšem se susreću sa brojnim nedaćama, preprekama i neugodnostima. Omer je prinuđen da pored studija pronađe posao, dok njegovi roditelji na sve moguće načine pokušavaju da ih razdvoje. Mnogi će stati na put mladog bračnog para, a rijetki će ih podržati? Da li je njihova ljubav dovoljno jaka da prevaziđe sve prepreke?

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.