Priča o strasti i predrasudama nastala iz pera nagrađivanog dramatičara Stephena Poliakoffa raskrinkat će prevrtljiv svijet Londona 30-ih godina 20. stoljeća. Ova izvrsna britanska serija dočarava vrhunac epohe jazza, a u sjajnoj glumačkoj ekipi je i dobitnica Zlatnog globusa za najbolju sporednu ulogu Jacqueline Bisset. Uz više nominacija, serija je osvojila nagradu Satellite u kategoriji najbolje TV serije, a glumac Chiwetel Ejiofor dobio je Black Reel Award i Broadcasting Press Guild Award.

Epoha jazza je na vrhuncu i jedna je skupina crnih glazbenika odlučna u svom cilju da osvoji londonsku publiku. Kako raste popularnost benda, junaci stječu sve veću naklonost viših slojeva društva, a opojan spoj glazbe, novca i zabava polako ih uvlači u glamurozan, ali opasan svijet. Uskoro bend postaje imun na predrasude koje vrebaju u društvu, ali iznenadna smrt jednog od članova tragično preokreće njihove sudbine. Istog se trena suočavaju s izdajom, a njihov povlašten položaj se urušava kad spoznaju tko su im pravi prijatelji.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.