Mnoge mlade djevojke dolaze u New York kako bi 'uspjele', a Max i Caroline samo pokušavaju zaraditi za stanarinu. U središtu zbivanja ove zabavne i urnebesne humoristične serije su dvije djevojke iz potpuno različitih sredina. Max, koja je siromašna od rođenja, i Caroline, koja se rodila bogata, ali sreća joj je okrenula leđa, dobiju konobarski posao u slikovitoj bruklinskoj zalogajnici i sklope prijateljstvo koje bi moglo uroditi uspješnom poslovnom suradnjom.
Drska, snalažljiva Max Black (Dennings) radi dva posla da spoji kraj s krajem, a jedan od tih poslova uključuje konobarenje u noćnoj smjeni u retro zalogajnici Williamsburg Diner. Otmjena Caroline Channing (Behrs) princeza je sa zakladom iz središta grada kojoj zvijezde nisu baš bile naklonjene, pa je prisiljena okušati se kao konobarica. Max je na početku doživljava kao samo još jednu u nizu nesposobnih konobarica koje će morati pokrivati, ali iznenadi se kad shvati da Caroline nema samo stila nego i soli u glavi.
No, kada Caroline otkrije da Max zna peći odlične kolačiće, shvati da bi to mogao biti unosan posao, ali prvo moraju skupiti početni kapital. Skupljaju napojnice i nastavljaju raditi u restoranu zajedno s Olegom (Kite), napadnim ruskim kuharom, i Earlom (Moriss), 75-godišnjim blagajnikom i pravim kulerom. Tu je Han Lee (Moy), novi vlasnik zalogajnice koji svima želi udovoljiti. Za ove dvije cure bez love koje žive u skupom gradu udruživanje snaga je možda baš savršeni recept za dobivanje nove prilike. Sve što trebaju je skupiti 250.000 dolara kako bi pokrenule posao

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.