Mlada doktorica Ana Kolar, nakon iznenadne smrti svoje pomajke Tilde, dolazi u živopisno mjesto Ivanje vođena željom da tamo pronađe odgovore na pitanja o Tildinom tajanstvenom životu, kao i da otkrije istinu o velikom imanju i vinogradu koje je naslijedila. Upoznaje udovca Viktora, ne sluteći da je on sin samoprozvanog vlasnika njenog imanja.
Ana se sukobljava s Božom Magdićem, kojem je Tilda, prije više od dvadeset godina iz neobjašnjivih razloga, prepustila vođenje imanja. Međutim, Anino srce osvaja Božin sin Viktor. Ana i Viktor uvjereni su da će se za svoju ljubav moći izboriti, uprkos zlobnim uplivima zle Božine žene Elene i njene ljubomorne kćeri Klare.
Istovremeno se u Ivanju, nakon mnogo godina razdvojenosti, ponovo susreću dvije sestre, Elena i Dinka, ali i njihova zajednička ljubav iz mladosti, Petar Kolar. Dinka, sada uspješna advokatica udata je za ambicioznog Patrika Vidana, nikada nije preboljela Petra, a njen povratak u rodno mjesto poljuljat će Elenine planove. Osim što će se svim silama truditi sakriti grijehe iz prošlosti i zagorčati život sestri, Elena će istovremeno dati sve od sebe da osvoji svoju nikada prežaljenu ljubav, Petra.
Uprkos problemima koje u Ivanju zatiče, Ana osjeća da je sudbinski povezana s mjestom, ali i stijenom o kojoj joj je pomajka Tilda kao maloj pričala. Priča Dinke, Petra i Elene ogleda se u životnoj priči Ane i Viktora, a njihove sudbine se međusobno isprepliću pod teretom raznih izazova. Svi žele da se napokon riješe tajne duboko zakopane u Ivanju i tako konačno skine kletva s mjesta, te ostvari istinska ljubav i porodična sreća.

Emitovanje na kanalima:

RTL Kockica  

Bilo je na kanalima:

RTL2  RTL  TV Alfa  K3  O Kanal  TV1 Mreža  RTV Slon  ATV  FTV  

Sljedeće epizode:

utorak
22:50
Vatre ivanjske 1, ep. 83, igrana serija
srijeda
23:15
Vatre ivanjske 1, ep. 84, serija
Danas
23:22
Vatre ivanjske 1, ep. 85, serija
sutra
22:50
Vatre ivanjske 1, ep. 86, igrana serija
subota
22:50
Vatre ivanjske 1, ep. 87, igrana serija
nedjelja
22:50
Vatre ivanjske 1, ep. 88, igrana serija
ponedjeljak
22:50
Vatre ivanjske 1, ep. 89, igrana serija
30. 4. 2024.
22:50
Vatre ivanjske 1, ep. 90, serija
1. 5. 2024.
22:50
Vatre ivanjske 1, ep. 91, igrana serija
2. 5. 2024.
22:50
Vatre ivanjske, lokalna produkcija
3. 5. 2024.
22:50
Vatre ivanjske 1, ep. 93, igrana serija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.