Mjesto radnje ove serije je jedinstveni svijet prve britanske robne kuće The Paradise. Ovo je romantična i uzbudljiva dramska serija koja dočarava kako vas odluka hoćete li slijediti srce ili ambiciju može odvesti u raj ili baciti u očaj. Serija dočarava svijet pun želja, snova, ali i ambicije, a sve to pod istim krovom u okruženju najluksuznijih proizvoda na svijetu. Pratimo život mlade djevojke iz siromašne sredine koja se usred glamura prve britanske robne kuće zaljubljuje u svijet pun modernih čudesa.
Denise se zapošljava kao prodavačica na odjelu ženske odjeće robne kuće 'The Paradise' te se suočava s borbom za moć, intrigama i aferama. Ona je mlada i ambiciozna te zna da bi mogla daleko dogurati. No, privlačan upravitelj robne kuće, John Moray, zamijetio je Denise čim je kročila kroz vrata. Iznimno ambiciozan i pun modernih ideala, Moray katkad zna biti i bezobziran, ali ujedno je neodoljivo šarmantan. On u Denise prepoznaje sebe i ona ga neodoljivo privlači unatoč tome što je u vezi s Katherine Glendenning, razmaženom kćeri svog financijera. Ovo je ljubavna priča, priča o ambiciji i napredovanju te o mračnim tajnama koje prijete uništenjem teškom mukom podignutog carstva.
Serija je nadahnuta romanom Emila Zole 'Au Bonheur des Dames' te prati živote zaposlenika ove robne kuće. Svakoga od njih ograničavaju pravila svijeta u kojemu žive te njihova prošlost čiji utjecaj osjećaju još i sada. Izvršna je producentica Susan Hogg 2012. godine osvojila nagradu Bafta za najbolju dramsku seriju The Fades.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.