'Treća sreća' je svima poznat izraz, a bivša partijanerica Kate (Malin Akerman) nada se da je to stvarno istina kad postaje treća supruga nešto starijeg Petea (Bradley Whitford). Između njih se rodila ljubav u karaoke-baru, a godinu dana poslije Kate se našla u obitelji s troje djece i dvije bivše supruge. Ali odlučila je pod svaku cijenu postati dio obitelji.
Diane (Marcia Gay Harden) je prva bivša supruga, temperamentna i ambiciozna bivša olimpijka, majka blizanaca Hillary (Bailee Madison) i Warrena (Ryan Scott Lee). Bez ustručavanja izražava nezadovoljstvo Kateinim slabim majčinskim instinktima. Peteova kći Hillary također nije obožavateljica svoje nove pomajke, iako se Kate trudi zadobiti njezino povjerenje dok je njezin brat Nelson potencijalno seksualno opsjednut tatinom novom prekrasnom suprugom. Bivša supruga broj dva, Jackie (Michaela Watkins), majka je posvojenog sina Berta (Albert Tsai) i zna kako kontrolirati Petea svojom posebnom kombinacijom neurotičnosti i new agea.
Borba sa svim tim problemima novost je za Kate koja potporu pronalazi na neobičnome mjestu, kod svoje prijateljice Meg (Natalie Morales), opake partijanerice koja je jedina žena koju Kate poznaje a da ima manje iskustva s djecom od nje. Seriju su osmislile Sarah Haskins i Emily Halpern i donekle je utemeljena na stvarnom životu Sare Haskins. One su i izvršne producentice uz Leeja Eisenberga i Genea Stupnitskyja (U uredu). Malin Ackerman je producentica.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.