Catherine “Cat” Chandler pametna je detektivka bez dlake na jeziku koju progoni njezina tragična prošlost. Kad je bila tinejdžerka Cat je svjedočila ubojstvu njezine majke koje su počinili dvojica ubojica. I Cat bi bila ubijena da je netko – ili nešto – nije spasilo. Nitko joj nije vjerovao, ali oduvijek je znala da njezin spasitelj nije bila životinja već zastrašujuće i opasno ljudsko biće. Nakon mnogo godina Cat je postala čvrsta i samouvjerena mlada žena, sposobna detektivka njujorške policije čija je partnerica jednako talentirana mlada Tess. Dvije djevojke postale su najbolje prijateljice I čine odličan tim zbližen na mnogim okrutnim slučajevima i radeći pod patronatom krutog, ali pravednog šefa Joa Bishopa. Dok istražuju novi slučaj Cat i Tess otkrivaju otiske prstiju koji ih vode do naočitog mladog doktora Vincenta Kellera koji je navodno ubijen od neprijateljske vatre u Afganistanu 2002. godine. Kopajući dublje saznaju da je Vincent još uvijek živ i zbog nepoznatih razloga primoran da obitava izvan tradicionalnog društva. Proteklih deset godina skriva se od ljudi uz pomoć J.T.Forbesa, prijatelja iz djetinjstva. Vincent, naime, krije mračnu tajnu – kad se razbjesni postaje zastrašujuća zvjer koja ne može kontrolirati svoju snagu i pojačana osjetila. Cat se zaprepasti kad joj Vincent prizna da je on bio ta “životinja” koja ju je spasila od ubojica njezine majke, ali joj istovremeno ne ispriča cijelu istinu da se emotivno vezao uz nju prateći je godinama. Cat obeća da će zaštititi njegov identitet u zamjenu za bilo kakve informacije o ubojstvu njezine majke. Njih dvoje započinju kompleksan odnos za kojeg oboje znaju da je jako opasan. Catina tajna opsjednutost Vincentom ugrožava njezin odnos sa svih ljudima u okolici, a pogotovo s Tess. U isto vrijeme, Vincentovo višegodišnje praćenje Cat naučilo ga je nešto o mračnim kutevima grada, što se pokazuje jako korisno u mnogim istragama.

Bilo je na kanalima:

RAI 2  Kabel 1  AXN  AXN Spin  JimJam  

PREPORUKE
  • Dvojnik (2017)

    image
    Howard Silk zaposlenik je UN-ove špijunske agencije u Berlinu. Kad otkrije da njegova organizacija čuva tajnu o prelasku u paralelnu dimenziju, naći će se u...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.