Mariju Hipolita Diaz je odgojila baka Carlota u gradu Santa Rita u Panami. Hipolita je rođena u Meksiku, no u svojim najnježnijim godinama odvojena je od majke Asuncion te nikada nije saznala tko joj je otac. Uskoro Carlota sredi Hipoliti brak s Antonijem de Guzmanom. Ne znajući kako brak ne može biti konzumiran zbog Antonijeve nemoći i da svekrva Adelaida maltretira Hipolitu zato što je nezakonito dijete, starica umire u uvjerenju da je Maria Hipolita ostala u dobrim rukama. Život za Hipolitu postaje nepodnošljiv, no najgore tek slijedi. Znajući kako će njezinog sina, ukoliko ne dobije nasljednika, razbaštini ujak Prospero, Adelaida smjesti Hipoliti da joj u sobu uđe Luis Manrique, meksički trgovac i rođak moćnog grofa Guevara koji je došao u Santa Ritu kako bi sklopio posao. No tamo je postao žrtvom prijevare. Stjeran u kut, Luis prihvaća Adelaidinu uvrnutu ideju, misleći kako će lako odoljeti ženi u čiju postelju mora ući. Ipak se ne uspijeva zaustaviti na vrijeme te provede noć s Marijom Hipolitom. Nakon te noći Luis sa sobom nosi kajanje i uspomenu na prelijepu djevojku kojoj zna ime i kako izgleda. S druge strane Hipolita ne zna ništa o strancu s kojim je provela noć, a pravi šok slijedi kada nakon nekog vremena sazna da je trudna. Tri godine kasnije, Hipolita je majka malog Rafaela te dolazi u Meksiko kako bi pronašla oca svog sina. Uskoro Hipolita dolazi na imanje grofa Guevare te upoznaje Luisa.

Ova telenovela je osvojila mnogobrojne nagrade 2006. godine:
-Latin Emmy - Lucero kao najbolja glumica
-TVyNovelas - najbolja telenovela, najbolja glumica (Lucero), najbolji glumac(Fernando Colunga), najbolja negativka (Daniela Romo) te najbolje muška i ženska sporedna uloga
-Palma de Oro - najbolja telenovela, najbolji glavni glumac i glumica te najbolji sporedni glumac i glumica
-Bravo - najbolja telenovela, najbolji glumac i glumica te najbolja sporedna glumica
-ACE - najbolja telenovela, najbolji redatelj i najbolji glumac



LUCERO
Ova prekrasna glumica i pjevačica punim imenom Lucero Hogaza Leon rođena je 1969. godine u Meksiku. Svoju karijeru je započela s deset godina pod nadimkom Lucerito. Prodala je više od 27 milijuna albuma po cijelom svijetu. Pjeva na španjolskom, portugalskom i engleskom jeziku. Njezina majka Luz joj je do nedavno bila menadžerica. Razvela se od pjevača Manuela Mijaresa s kojim ima dvoje djece. Osim mnogobrojnih albuma Lucero je glumila i u mnogobrojnim filmovima. U svijetu telenovela postala je poznata ulogom tri sestre u seriji 'Ljubavne veze', a glumica je i u sljedećim telenovelama 'Moja sudbina si ti', 'Gospodarica tvog srca' i 'Odavde do vječnosti'. U svim ovim navedenim telenovelama Lucero je osvojila nagradu za najbolju glumačku izvedbu.

FERNANDO COLUGNA
Fernando Colunga je rođen 1966. godine u Meksiku. Poznat je po svojim ulogama u proslavljenim naslovima ovog žanra. Fernando je glumio s najvećim ženskim glumačkim imenima poput Thalie (Maria Mercedes), Lucero (Gospodarica tvog srca, Zora), Silvije Navarro (Odavde do vječnosti), Adele Noriega (Istinska ljubav), Leticije Calderon (Esmeralda), Susane Gonzalez (Strast). Fernando je sin jedinac Fernanda Colunge i Margarite Olivares, a diplomirao je na Sveučilištu u Meksiku te postao inženjer. Ipak gluma mu je oduvijek bila prva ljubav, a umjesto inženjera postao je jedan od najtraženijih glumaca ovog televizijskog žanra, čemu svjedoči i činjenica da je utjelovio glavne uloge u telenovelama 'Esmeralda', 'Otimačica', 'Gospodarica tvog srca', 'Odavde do vječnosti', 'Istinska ljubav', 'Strast' te ova zadnja 'Zora'.

O LIKOVIMA:
Maria Hipolita Diaz de Guzman (Lucero)
Prelijepa, vesela, spontana, optimistična i inteligentna djevojka. Ona je nježna po prirodi, no usto ju krasi nevjerojatna hrabrost. Ona ruši sve predrasude svog doba.

Luis Manrique y Arellano (Fernando Colunga)
Čovjek od malo riječi, čovjek s idejom. Obrazovan je i pristaša odcjepljenja od Španjolske. On je častan i skroman čovjek kojeg svi slušaju.

Juana Arellano (Daniela Romo)
Ona je lijepa žena koja vodi glavnu riječ. Ambiciozna je i ima moć te je ništa neće spriječiti da postigne svoje ciljeve.

Antonio de Guzman (Arturo Peniche)
Zgodan muškarac sa slabim karakterom. Antonijom manipulira njegova majka. Razočaran je činjenicom što je impotentan i ne može imati djecu.

Cristobal de Lara (Ernesto Laguardia)
Inteligentan muškarac s jakom osobnošću i darom da vodi ljude. Iako zastupa liberalne ideje, on se školuje za svećenika. Čovjek je s puno političkih poznanstava.

Catalina Escobar y Diaz (Iran Castillo)
Catalina je prisiljena biti redovnica u samostanu te je zbog toga postala ogorčena. Jedina želja joj je da izađe iz samostana, uda se i dobije djecu.

Martin Alvarado (Valentino Lanus)
Čovjek s plemenitim srcem. On je u stanju dati život za ženu koju voli, a to je u ovom slučaju Hipolita. Unatoč svojoj dobroj naravi, Martin ima naglu narav kada ga obuzme ljubomora.

Bilo je na kanalima:

Doma TV  HTV2  HTV1  

PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.