Stephen Tompkinson i Andrea Lowe glume upornog i tvrdoglavog višeg inspektora Alana Banksa i živahnu i svojeglavu narednicu Annie Cabbot u tri uzbudljive kriminalističke priče. Dojmljivi jorkširski krajolici kontrast su trima teškim kriminalističkim pričama koje su ekranizacija romana o inspektoru Banksu autora Petera Robinsona.
Višestruko nagrađene knjige o inspektoru Banksu stekle su međunarodnu slavu i prevedene su na 19 jezika. U ovoj seriji suvremenih policijskih trilera u kojima je glavni lik simpatičan i uvjerljiv detektiv, vidjet ćemo pomno razrađene priče pune obrata i intrigantnih i dojmljivih likova.
Jeste li znali da je autor Peter Robinson postao jedan od glavnih predstavnika suvremene detektivske fikcije? Međunarodno priznati i višestruko nagrađivani serijal o inspektoru Banksu preveden je na 19 jezika. Tjedno se prodaje 5000 primjeraka njegovih djela. Roman "Sve boje tame" smjesta se uspeo na prvo mjesto uspješnica "Sunday Timesa" te je od kolovoza 2008. prodan u više od 50.000 primjeraka tvrdog uveza.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.