Nova meksička telenovela Amor bravio uzbudljiva je priča o ljubavi Camile i Daniela, koji se upoznaju u nezgodnom trenutku, ali, kao uvijek, pravu ljubav ništa ne može pokolebati. Unatoč nepovjerenju, zavisti i želji za osvetom, njih dvoje uspijevaju prebroditi sve zapreke.

Camilin zaručnik Luís pogine u nesreći nekoliko dana prije njihova vjenčanja, a ona pada u tešku depresiju. Istovremeno u Čileu Daniel se ženi s Miriam koju istinski voli. Camila odlazi na stričevo imanje "La Malquerida". Stric se bavi uzgojem bikova, a ona ondje počinje raditi kao veterinarka. Nakon nekoga vremena Daniel očekuje rođenje svoga prvog djeteta, a Camila se udaje za Alonsa, upravitelja stričeva imanja. Camilin stric g. Daniel otkriva da možda ima izvanbračnog sina. S vremenom uviđa da Alonso nije onakav kakvim ga je doživljavao, zato g. Daniel odlučuje ostaviti imovinu svome izvanbračnom sinu (Danielu) kako bi zaštitio Camilu od Alonsa.

G. Daniel umire prije nego što uspije izreći razloge takve svoje odluke. Daniel saznaje da ga je neki čovjek u Meksiku imenovao nasljednikom gotovo cijele imovine, te odluči otputovati u Meksiko kako bi preuzeo nasljedstvo, ali smjeste mu klopku, te on završi u zatvoru. Daniel pretpostavlja da mu je netko iz obitelji Monteverde, tko je očekivao da će biti nasljednik, možda smjestio klopku. Pobjegne iz zatvora i stiže u Meksiko kako bi saznao istinu. Vjeruje da je Camila kriva što je završio u zatvoru, no svejedno se zaljubi u nju. Camila se razočarala u supruga i u brak, ne samo zato što je Alonso neplodan, nego i zato što je nasilan. Daniel mijenja identitet, uzme novo ime "Andrés" i zaposli se na imanju "La Malquerida" koje je zapravo njegovo. Ondje otkriva da su zapravo Alonso, njegova majka Isadora i Dionisio ti koji su ga se pokušali riješiti jer štite privatne i financijske interese na imanju.

Daniel i Camila zaljube se jedno u drugo unatoč teškim okolnostima. Morat će se boriti protiv zapreka koje onemogućuju njihovu ljubav, a to su mržnja, zavist i neumjerena ambicija.

Bilo je na kanalima:

HTV2  HTV1  

PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Villa Maria (2004)

    image
    'Villa Maria' je priča o tri obitelji koje su povezane, ali još više razdvojene novcem, ljubavi, strasti i izdajom. Tomislav Tomo Jurak (Žarko Radić) je bogati...
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
  • Fatalna ljubav (2014)

    image
    Reinа Ortiz je skromnа krojаčicа, kojа sаnjа o venčаnju iz bаjke, bаš onаkvom kаkvo obično imаju njene klijentkinje. Sа druge strаne, Nikolаs Nunjez je rаdnik nа...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.