Julieta je desetogodišnja djevojčica koja živi s djedom Don Miguelom, skromnim i ponosnim starcem koji je veoma voli. Zbog znatiželje iskreno se sprijatelji s Pedrom i Cristóbalom, dječacima nešto starijima od sebe i nasljednicima bogatog imanja. Genaro Valencia tiranin je, ambiciozan i prepotentan i protivi se prijateljstvu između svojih sinova i Juliete zato što je smatra lošijom od njih. Genaro Valencia više voli Pedra, svoga starijeg sina, dok se prema Cristóbalu ponaša oholo i gleda ga s prijezirom. No svejedno ne uspijeva uništiti ljubav koja spaja dva brata.

U blizini Dvora i skromne kuće Don Miguela smještena je koliba Gabriela Almade, slikara koji se na početku priče vraća u San Vicente da bi izgladio račune iz prošlosti. Igrom sudbine počinje se brinuti za Julietu i odvodi je na školovanje izvan sela. Nakon mnogo godina Julieta postaje lijepa djevojka i briljantna liječnica. Julietino srce žarko žudi vratiti se u San Vicente, na zemlju svoga djeda, a sjeća se i iskrenog prijateljstva s Pedrom i Cristóbalom. Gabriel se ne može odvojiti od nje i odluči je slijediti. U Genaru se budi mržnja prema Gabrielu, zato što je oduvijek znao da je slikar bio prava ljubav njegove supruge Sofíje. Istu mržnju osjeća i Pedro koji je jedanput vidio Gabriela i majku kako se ljube. Osjeća se povrijeđeno zato što zna da je njegova prijateljica iz djetinjstva pod utjecajem toga užasnog čovjeka.
Genaro dovodi u Dvore svoju nećakinju Nadiju zbog ekonomskih problema i želi ih riješiti bogatstvom koje je djevojka naslijedila. Nadia je lijepa, ambiciozna i podla žena koja želi postati vlasnica i gazdarica Dvora. Zavodi Cristóbala da bi se zatim nabacivala Pedru, Genarovu najdražem sinu. Julieta je na svoje iznenađenje otkrila da se dječje prijateljstvo s Pedrom pretvorilo u zrelu i uzvraćenu ljubav. Naravno, Nadia će učiniti sve da ih rastavi. Julieta povrijeđena odlazi Gabrielu koji tada otkrije da se očinska i iskrena ljubav koju je osjećao prema djevojčici pretvorila u opsjednutost. Dok Gabrielova sreća raste, Pedrova mržnja ponovno se budi. Slikar mu nije samo oteo majku nego mu pokušava oduzeti i jedinu ženu koju je volio u svom životu, što nije spreman dopustiti. U Julieti se bude dvojaki osjećaji. Prema Pedru osjeća neobuzdanu strast, dok joj Gabriel nudi smirenu ljubav, ispunjenu mirom i sigurnošću. Julieta će se morati odlučiti za jednu od te dvije ljubavi koje će je slijediti cijelog života.

Telenovela je osvojila nagradu TvyNovelas 2000. godine u najprestižnijim kategorijama: najbolje telenovele, glavne glumice (Leticia Calderon), glumca (Francisco Gattorno), negativca i sporednog glumca (Cesar Evora). Naslovnu glazbenu temu pjeva Pedro Fernández.


LETICIA CALDERON
Leticia Calderon je meksička glumica koja je prvi put s 13 godina otišla na casting, međutim nije dobila ulogu. Ubrzo nakon toga upisuje se u Televisin obrazovni centar i već s 14 godina ostvaruje svoj televizijski debi u seriji 'Amalia Batista'. Vrhunac slave glumica je doživjela telenovelom 'Esmeralda' u kojoj je utjelovila slijepu djevojku. Ta uloga priskrbila joj je epitet jedne od najvećih zvijezda meksičkih telenovela, a njezina se slava proširila po cijeloj Europi, naročito u istočno-europskim zemljama. Paralelno s Esmeraldinim uspjehom Leticia je doživjela procvat i u privatnom životu kada se udala za Marca Lopeza. Dvije godine kasnije veza je pukla, a nakon toga Leticia je upoznala Juana Collada, za kojeg se drugi put udala 2003. godine te je s njim dobila dva sina, Luciana i Carla. Tijekom svoje bogate karijere Leticia je ostvarila uloge u popularnim serijama 'U ime ljubavi', 'Mujeres asesinas', 'Moć sudbine' i 'Istinska ljubav'.

Bilo je na kanalima:

Doma TV  

PREPORUKE
  • Villa Maria (2004)

    image
    'Villa Maria' je priča o tri obitelji koje su povezane, ali još više razdvojene novcem, ljubavi, strasti i izdajom. Tomislav Tomo Jurak (Žarko Radić) je bogati...
  • Mala supruga

    image
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
  • Fatalna ljubav (2014)

    image
    Reinа Ortiz je skromnа krojаčicа, kojа sаnjа o venčаnju iz bаjke, bаš onаkvom kаkvo obično imаju njene klijentkinje. Sа druge strаne, Nikolаs Nunjez je rаdnik nа...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.