Sinovi Tucsona je obiteljska humoristična serija o trojici braće koji unajme šarmantnog muljatora koji glumi njihovog oca dok im je pravi otac u zatvoru. Ono što počne kao jednostavni poslovni odnos pretvori se u jedinstvenu obitelj. Trojica braće unajme oca Rona Snuffkina (Tyler Labine), koji radi u mjesnoj trgovini sportske opreme. Ron, simpatična ljenčina kojoj ništa ne ide od ruke, mora se koristiti raznim trikovima kad preuzme ulogu oca obitelji Gunderson. Gary Gunderson (Frank Dolce), 11 godina, pametan je i aktivan predvodnik čopora, jednako dobar muljator kao i njegov stari; Brandon Gunderson (Matthew Levy), 13 godina, vječni je optimist zanimljivih pogleda na svijet; a Robby Gunderson (Benjamin Stockham), 8 godina, je izvan kontrole i loše reagira na autoritete.
Sinovi Tucsona su utemeljeni na svakodnevnim izazovima obitelji s jednim roditeljem, ali ništa u obitelji Gunderson nije onako kako se čini. U stalnoj partiji šaha između Rona i dječaka svi su stalno na oprezu i nijedna strana se ne želi odreći svoje neovisnosti.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.