Ova intrigantna telenovela na male ekrane donosi veliku glumačku zvijezdu Guya Eckera te talentiranu glumicu Blancu Soto. 'Eva Luna' donosi na male ekrane odnos pun mržnje, strasti, privlačnosti i ljubavi.
Daniel i njegov najbolji prijatelj Leonardo susreću na sajmu prekrasnu Evu koja tamo radi kako bi pomogla svojoj siromašnoj obitelji. Sljedeći dan njezinog oca pregazi nepoznati vozač i ubije ga. Užasnuta Eva zaklinje se na očevu grobu da će ga osvetiti. Očaran Evinom ljepotom Leonardo joj ponudi posao, skrb o njegovom bolesnom ocu don Juliju Arisemendi u njihovom domu. Prelijepa Eva dolaskom na imanje Arisemendija postaje objekt želja Leonarda, ali i Daniela, zaručnika Leove sestre Victorije. Daniel je uvjeren kako Leonardo neće spletkama osvojiti fatalnu Evu. Uskoro Eva i Daniel počinju osjećati veliku privlačnost. Ljubomoran Leonardo odluči zauvijek rastaviti Evu i Danielu te slaže kako je Daniel vozač koji je pregazio Evinog oca. No zapravo istina je totalno drukčija, zato što je za smrt Evinog oca kriv upravo Leonardo. Eva podlegne Leovim manipulacijama te prema Danielu počinje osjećati odbojnost, no istovremeno osjeća i nevjerojatnu strast. Uskoro se Evina sudbina mijenja te odlazi s imanja i postaje model pod imenom Luna. Njezin alter ego sada želi osvetiti smrt svog oca, ali i sve nedaće koje joj je priuštila zla obitelj Arisemendi.

EVA GONZÁLEZ (Blanca Soto)
Prelijepu i fatalnu Evu krase veliko srce i dobrota. No uskoro Eva će osjetiti gorak okus sudbine kada joj se u život upletu mržnja i zavist. Na prvi pogled se zaljubi u Daniela, no zbog raznih čimbenika Eva je odlučna da mu ne podari svoje srce.

DANIEL VILLANUEVA (Guy Ecker)
Šarmantan i strastven Daniel uspješan je čovjek i otac. Zaručen je za Viktoriju, no kada se susretne s Evom ostane očaran njenom fatalnom ljepotom.

LEONARDO ARISMENDI (Julian Gil)
Prepreden i lukav manipulator. Izrazito privlačne vještine Leonardo je opsjednut lijepom Evom. U stanju je učiniti sve kako bi ispunio svoju ambiciju.

VICTORIA ARISMENDI (VANESSA VILLELA)
Leonardova sestra i Danielova zaručnica. Oduvijek želi moći i bogatstvo. Nije navikla da gubi u životu. Kada joj Daniela otme lijepa Eva, Viktorija se zaklinje na osvetu.

O GLAVNIM GLUMCIMA
Blanca Soto je rođena 5. siječnja u Meksiku. Ova lijepa glumica bivši je model i bivša kraljica ljepote svoje zemlje. Osim naslovne uloge u ovoj telenoveli, Blanca je ostvarila još jednu glavnu i to u seriji 'Talisman'. Pojavila se u video spotu Billyja Curringtona 'Must Be Doin' Somethin' Right'.

Guy Ecker je rođen u veljači 1959. godine u Sao Paulu u Brazilu. Sin je američkih državljana Marion i Boba Eckera. Guy je 1998. godine dobio naslovnu ulogu u telenoveli 'Laž', zajedno s glumicom Kate del Castillo. Za ulogu Demetrija u ovoj telenoveli Guy je dobio nagradu za najboljeg glumca u Meksiku. Guy je tumačio i glavni lik u telenoveli 'Salome'. Prema časopisu People (izdanje Latinske Amerike) ovaj glumac je smješten na listu najljepših latinoameričkih muškaraca. Za ulogu Sebastiana u seriji 'Café con aroma de Mujer' Guy je dobio priznanje Udruženja kritičara New Yorka te Udruženja komentatora i kritičara umjetnosti Miamija.

Bilo je na kanalima:

RTVTK  TVSA  K3  OBN  BN 2 HD  BN  Doma TV  

PREPORUKE
  • Dva i pol muškarca (2003)

    image
    Charlie (Charlie Sheen) i Alan Harper (Jon Cryer) su dva brata koji se, unatoč tome što su potpune suprotnosti, ipak na kraju dobro slažu. Malo je toga što im je...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Kako sam upoznao vašu majku (2005)

    image
    Bez nekog posebnog povoda ostarjeli Ted Mosby (Josh Radnor) jednog je dana posjeo kćer i sina kako bi im potanko ispričao niz događaja koji su prethodili...
  • Prijatelji (1994)

    image
    Zavirite u srca i umove šestero prijatelja koji žive u New Yorku dok istražuju tjeskobe i apsurde stvarne zrelosti. Ova pametna, sofisticirana serija nudi...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.