Paulina i Paola (Gabriela Španić) dvije su žene identične vanjštine, no različite naravi. Suočene s vlastitom sudbinom Paulina i Paula shvaćaju koliko su ustvari povezane… Paola Bracho je tašta i sebična žena , udana za bogataša Carlosa Daniela koji je slijepo zaljubljen u svoju ženu. Paoli je njezina obitelj dosadna, no zbog financijske sigurnosti ne želi se razvesti od Carlos Daniela. Često ima vanbračne izlete te uživa sa svojim ljubavnikom koji joj pruža uzbuđenje i ljubav. Na jednom od svojih putovanja slučajno sretne Paulinu te shvati kako imaju identični fizički izgled. Paulina je siromašna i skromna djevojka koja radi u restoranu. Paola dolazi na zanimljivu ideju, ona od Pauline odluči stvoriti sebe što će joj dati mogućnost da godinu dana putuje sa svojim ljubavnikom. Paulina odbije Paolin prijedlog, no manipulatorica ucijeni djevojku koja mora pristati na varku. Nakon što dođe u kuću obitelji Bracho Paulina vodi borbu s Paolinim suprugom Carlosom Danielom koji ne može shvatiti zašto ne želi spavati s njim. Kako prolazi vrijeme Paulina poboljšava situaciju u kući Bracho. Djeca je obožavaju, a posao u tvrtki počinje cvjetati. Jedini kojeg nije osvojila je njezin suprug Carlos Daniel, no čini se pak kako je upravo on osvojio srce ove 'Otimačice'…
Ovo je bila posljednja uloga glumice Libertad Lamarque koja je utjelovila lik Abuele Piedad Bracho. Za scenu tučnjave, koja je bila prezahtjevna za snimanje, jer se isti lik trebao boriti sam protiv sebe, producenti su angažirali sestru blizanku Gabriele Španić, Danielu. U Meksiku ova je serija imala nadimak 'kraljica gledanosti'. Serija je dobila i svoj nastavak 'Más Alla De La Usurpadora' u kojem se radnja odvija godinu dana nakon završetka originala. Jednu od sporednih uloga u seriji odigrao je tadašnji suprug Gabriele Španić, Miguel de Leon. Invalidska kolica, koja je Paula Bracho koristila u seriji, glumica Španić je darovala u humanitarne svrhe. Serija je emitirana u 120 zemalja. Jedna od negativki u seriji 'Otimačica' popularna Chantal Andere nedavno je objavila sretnu vijest kako će drugi put postati majka. Gabriela Španić i Fernando Colunga zajedno su ponovno stali pred kamere u seriji 'Gospodarica tvog srca' u kojoj je glumica tumačila glavnu negativku.

Paulina (Gabriela Španić)
Mlada i lijepa jednostavna djevojka. Skromnog je podrijetla. Paola promijeni njezin izgled te je ucijeni da zauzme njezino mjesto u kući Bracho.

Paola (Gabriela Španić)
Prelijepa, elegantna i odlučna žena. No unatoč tome nema srca, uvrnuta je i zla. Paola je obrazovana i inteligentna žena koja nije zadovoljna svojim životom.

Carlos Daniel (Fernando Colunga)
Carlos Danielom je oduvijek manipulirala njegova žena Paola. Iznenadi ga promjena kada Paulina dođe živjeti u njegovu kuću. Carlos Daniel je dobroćudan i uspješan čovjek.

Estefania (Chantal Andere)
Mlađa sestra Carlosa Daniela. Ima predrasude prema ljudima te je puna gorčine. Mrzi Paolu kao i Paulinu kada ona zauzme njeno mjesto.

Gema (Dominika Paleta)
Gema je prelijepa mlada rivalka Paole Bracho. Zaljubljena je u Carlosa Daniela, no ipak više voli njegov novac.

Piedad (Libertad Lamarque)
Baka Carlosa Daniela koja je sklona alkoholu. Paulina će joj pomoći da izliječi svoju bolest.

Bilo je na kanalima:

Doma TV  

PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.