Inovativan i moderan spin-off kultne dramske serije "Beverly Hills, 90210", novi "90210" gleda na život kroz oči Annie Wilson (Shenae Grimes, "Degrassi: Novi naraštaj") i njezina brata Wilsona (Tristan Wilds, "Žica"), kojima je nakon prvog dana u srednjoj školi West Beverly Hills posve jasno da više nisu u Kansasu. Obitelj Wilson, koja uključuje tatu Harryja (Rob Estes, "Melrose Place") i mamu Debbie (Lori Loughlin, "Summerland"), preselila se na Beverly Hills kako bi držala na oku Harryjevu majku Tabithu (Jessica Walter, "Prikraćeni"), energičnu ali zaboravljenu bivšu televizijsku zvijezdu i redovnu posjetiteljicu klinike za odvikavanje od ovisnosti "Betty Ford".
Kao da nije dovoljno što su novi u školi, situacija za Annie i Dixona još je teža jer je njihov otac preuzeo posao ravnatelja upravo te srednje škole. Annie, slatka i prijateljski raspoložena djevojka koja strastveno voli kazalište, u školi doživljava kulturni šok, kao i Dixon, izvrstan sportaš i učenik kojeg je obitelj Wilson posvojila nakon što su ga udomili. Annie i Dixon su bliski kao pravi brat i sestra, a to će im trebati kako bi se snašli među svim novim klikama i školskim kolegama koji uključuju Naomi (AnnaLynne McCord, "Reži me"), seksi, razmaženu bogatašicu; Ethana (Dustin Milligan, "Runaway"), popularnog sportaša čije su sposobnosti ravne Dixonovima; Navida (Michael Steger, "The Winner"), koji želi postati novinar i vodi dnevne školske vijesti; i Silver (Jessica Stroup, "Prom Night"), buntovnice koja producira i nastupa u serijalu sličnu onima koji se stavljaju na YouTube.

Čak je školsko osoblje cool i sofisticirano, primjerice pametni i duhoviti nastavnik Ryan Mathhews (Ryan Eggold, "Urednica tabloida") i prelijepa savjetnica Kelly Taylor (Jennie Garth iz originalne serije "Beverly Hills, 90210"). Obitelj Wilson tek je počela shvaćati koliko će im se životi promijeniti.
Seriju "90210" producirala je televizijska kuća CBS Paramount Network, izvršni su producenti Gabe Sachs ("Freaks and Geeks"), Jeff Judah ("Freaks and Geeks") i Rebecca Kirshner ("Gilmoreice"). Mark Piznarski ("Tračerica") je redatelj i izvršni producent prve epizode.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.