Poznamo li doista ljude koje volimo? Bivša balerina, lijepa Rebecca Kendall (Natalia Wörner) čini se da ima sve što joj život može ponuditi: živi u predivnoj kući na selu, a čini se da će njezina starija kći Eloise (Melia Kreiling) krenuti uspješnim koracima svoje majke i postati glavna plesačica nacionalnog kazališta, dok je mlađa kći Gemma (Nadia Hilker) preslatko dijete slobodnog duha. Rebecca je udana za zgodnog pustolova Roberta (John Hannah), koji odlazi na još jedno rudarsko istraživanje na Yukonu. No Rebeacca je uznemirena, kao da predosjeća da će se nešto loše dogoditi. Ne samo što je uložio čitavu obiteljsku imovinu u zlatni rudnik, Roberta u Kanadi dočekuju Natalie (Hilary Connell), njegova mlada supruga i sinčić Jared (Tomi Fry). „Druga žena“ priča je o čovjeku koji je uništio, ne jednu, već dvije obitelji na dva kontinenta, no prvenstveno to je priča o dvjema ženama, koje su doznale da imaju puno toga zajedničkog, puno više od istog muškarca. Odlična dramska miniserija u dva nastavka “Druga žena” inspirirana je djelima britanske spisateljice romantičnih storija Rosamunde Pilcher, koja je u svom dugom spisateljskom vijeku prodala preko 60 milijuna knjiga. Glavne uloge ponijeli su Natalie Wörner, koje će se gledatelji RTL-a sjetiti iz još jedne miniserije, “Stupovi zemlje” s Ianom McShaneom i Donaldom Sutherlandom, te Hilary Connell, koju znamo iz sjajnog trilera Jamieja Crawforda “Angel of Decay”. Glavne muške uloge pripale su poznatijem dvojicu filmskog svijeta - Johnu Hannahu iz “Četiri vjenčanja i sprovod” i “Mumije” te zvijezdi Rupertu Everettu, koji su upriličili braću Kendall.

Bilo je na kanalima:

RTL  ZDF  

PREPORUKE
  • Storm of Love (2005)

    image
    The elegant hotel Fürstenhof in the little village Bichlheim becomes a place for two young people to find the love of her/his life. But things get complicated.
  • Samac u braku (2014)

    image
    Radnja serije smještena je u mali Vojođanski grad i prati život uspješnog mladog odvjetnika, najpoželjnijeg neženje, Radmila Tomića. Radmilova ženidba sa...
  • Ženski raj (2015)

    image
    Glavni lik je Teresa, mlada žena koja ostavi Salva, zaručnika kojeg joj je otac odabrao jer je gradonačelnikov sin, i sa Sicilije odlazi u Milano. Teresa se nada...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.