Ovaj serijal u deset epizoda će začarati publiku svojom bogatom širinom. Svaka epizoda se koncentriše na jedan specifičan tip zločina. Svaki slučaj je drugačiji i poseban za sebe.
Bilo da se fokusiramo na serijskog ubicu žena ili na atentatora, svaka epizoda rekonstruiše i analizira četiri slučaja iz celog sveta. Ko je počinio zločine? Šta su njihovi motivi? Šta se desilo sa žrtvama i zločincima? I kako istražitelji uspevaju da dođu do zločinaca, uvereni u to da će ih stići pravda?
Slavni zločinci, spektakularna ubistva i lukave ucene - Najveći zločini svih vremena obrađuju najveće slučajeve u skorašnjoj istoriji, slučajeve koji nastavljaju da šokiraju današnji svet i koji će zauvek ostati zapamćeni.

Bilo je na kanalima:

DOX TV  

PREPORUKE
 • Heiter bis tödlich - Hauptstadtrevier (2012)

  image
 • Dosije

  image
  Srpski "Fox crime" rekonstruiše zločine koji se odvijaju pred našim očima. Ubistva, pljačke, otmice, trgovina ljudima...naći će se u fokusu kriminalističkih...
 • SOKO Hamburg (2018)

  image
  SOKO Hamburg is a German crime series.
 • Zakletva (2018)

  image
  Explores a world of gangs made up of those sworn to protect and shed light on corrupt and secret societies. And what if the Policemen use the criminals to arrest...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.