Inspirirana stvarnim događajima, serija priča jedinstvenu priču o naizgled običnom paru, a zapravo nepodobnima u bijegu od stvarnosti koji se predstavljaju kao holivudski junaci u ljubavnoj priči okaljanoj tajnom zakopanom u vrtu.
Serija priča jedinstvenu ljubavnu priču naizgled običnog para koji postaje žarište izvanredne istrage kada se u stražnjem vrtu kuće u Nottinghamu otkrije nekoliko mrtvih tijela. Ljubazni muž i žena Susan (Olivia Colman) i Christopher Edwards (David Thewlis) bježe od stvarnosti više od 15 godina. Kad Christopher uputi zapanjujući telefonski poziv svojoj maćehi, njihova uloga u strašnom zločinu koji je ostao neotkriven više od desetljeća počinje izlaziti na vidjelo. Kako istraga napreduje, inspirirani Susaninom opsesijom starim vesternima i klasičnim filmom, fantasti se predstavljaju kao holivudski heroji u narativima koje su sami izmislili.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.