“Ljubav na note” je nezaboravna priča u kojoj je ljubav stavljena na test. Irene, mlada pevačica grupe “Los Milagroso”, koja sanja da bude poznata, upoznaje Hoakina, mehaničara koji sticajem okolnosti ulazi u kriminalnu mrežu kako bi otkrio gde se nalazi njegova nestala sestra. Irene I Hoakin ukrstiće sudbine boreći se za svoje snove i ubrzo shvatiti da ne mogu jedno bez drugog, iako će njihova borba da budu zajedno biti intenzivna i bolna.
Irene Romero (Ana Maria Estupinjan) je rođena da bude pevačica. Tokom školovanja je pobeđivala na svim muzičkim takmičenjima. Njena majka Magola je nikada nije podržavala, dok joj je njen otac Salvador Romero uvek davao vetar u leđa. Ipak, Irenina stvarnost je malo drugačija – ona je prodavačica na pijaci, dok je pevačka karijera samo san.
Hoakin Herera (Karlos Tores) je jak, ozbiljan čovek seljačkog porekla koji je od malena učio da obrađuje zemlju na farmi svojim rukama. Sa 17 godina, nakon smrti oca, odlazi u vojsku i tamo završava srednju školu, nakon čega upisuje tehničke studije dok radio kao automehaničar, a sve kako bi izdržavao majku i sestru Alba Lusiju. Shvatajući da mu oskudni prihodi koje obezbeđuje vojska ne omogućavaju da izdržava porodicu, Hoakin odlučuje da se povuče i vrati da vodi svoju farmu. Po povratku, upada u niz sukoba sa gradskim zemljoposednikom, Don Laurom, koji mu ubija majku i kidnapuje sestru, I njega ostavlja bez ičega da se bori za žuvot. Hoakin tako stiže u Bogotu, bez stvari I novca, a sve kako bi pronašao sestru.
Salvador Romero (Hulio Sančez) je Irenin otac - snažan, druželjubiv čovek, uvek spreman da pomogne svojim komšijama i nosi robu mušterijama. Njegov najveći san je da vidi Irene kako postaje velika zvezda kolumbijske muzike. I sam je u mladosti bio član nekoliko muzičkih grupa kao pevač i gitarista. Uspeo je da postane poznati izvođač, ali ga je njegov problem sa pićem postepeno udaljio od umetničke karijere. Tako je na kraju završio na najvećoj voćarskoj tezgi na pijaci koju drži njegova supruga I Irenina majka Magola (Alina Lozano). Magola je oduvek bila veoma zahtevna prema ćerki. Za razliku od oca, ona ju je od malena terala da radi na pijaci I udaljavala je od njene najveće ljubavi – muzike. Magola mrzi muziku jer smatra da joj je oduzela Salvadora. Ona je nekada bila osetljiva i prijatna žena, ali je to što je toliko godina patila od Salvadorovog pijanstva očvrsnulo njen karakter. Danas ona sama vodi svoj štand s voćem, zarađuje novac i nema problem da svakom u lice kaže šta misli. Svi na pijaci kažu da je Irene od nje nasledila snažan karakter koji ih identifikuje na pijaci.
Rosio Galindo (Juri Vargas) je Irenina najbolja drugarica, skoro kao sestra. Došla je da radi u tetkinom štandu sa hranom kada je još bila dete, i završila istu srednju školu u naselju La Milagrosa, zajedno sa Irene. Oduvek je privlačila pažnju muškaraca iz komšiluka, I da nije bilo Irene odavno bi “pala” u zagrljaj prvog koji joj uputi lepu reč. Rosio ceo život mašta o savršenom muškarcu, a kada upozna Hoakina ubeđena je baš on taj “princ na belom konju”.
Alba Lusija Herera (Valeria Galvis) je Hoakinova mlađa sestra, dobra devojka sa licem anđela. Još od rođenja Hoakin se odnosi zaštitnički prema njoj kako ne bi upala u neku od lokalnih bandi koje su vladale njihovim selom. Međutim život joj se menja iz korena kada joj ubiju majku, a ona završi kidnapovana, pretučena, ponižena i silovana od strane Don Laurovog sina. Završava u Bogoti kao striptizeta u jednom noćnom klubu svakodnevno se boreći sa pijanim mušterijama.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.