Sestra Angela izvanredna je redovnica, vještog i oštrog uma svojstvenog detektivima. Pri ulasku u samostan za sobom je ostavila tešku prošlost, a čak je i izdržavala zatvorsku kaznu gdje je pronašla vjeru i primila poziv. Sretno i s ljubavlju bdije nad samostanom u prekrasnom talijanskom gradu, zajedno s poglavaricom samostana sestrom Costanzom. Kako bi osigurale prihode za održavanje svog doma, samostan postaje internatom za studentice i odjednom mali svijet u kojem se životi djevojaka isprepliću s poslovima malog grada koji obiluje događajima i neispričanim pričama. U te priče često se upliće Marco Ferrari, najmlađi i najbriljantniji detektiv u Italiji. To jest, bio je to sve dok ga profesionalna greška nije koštala njegove početničke karijere. Spletom okolnosti, sestra Angela i Marco postaju suradnici u kriminalističkim istraživanjima u gradu, a pomoćnice su im tri šarmantne djevojke koje žive u internatu sestre Angele.
Prva od njih je Giulia, računalna genijalka i majka devetogodišnje kćeri Cecilije. Prije točno devet godina Giulia je imala kratak, ali intenzivan odnos s detektivom Marcom. Druga je Margherita, studentica anatomske patologije koja pokazuje izraženu predispoziciju za ispitivanje kadavera. I treća je neodoljiva Azzurra koja zbog svog šarma uspijeva prikupiti dragocjene informacije.
Pratite ovu detektivsku komediju, obilatu dobrim porukama ljubavi, očuvanja moralnih načela i obitelji. Serija razlaže i različita socijalna pitanja i probleme, uvijek pronalazeći pozitivna rješenja.

Emitovanje na kanalima:

Laudato TV  

Bilo je na kanalima:

RAI 1  

Sljedeće epizode:

utorak
15:10
Neka nam Bog pomogne, Che Dio ci aiuti ®
Danas
00:03
Neka nam Bog pomogne, Che Dio ci aiuti ®
nedjelja
21:20
Neka nam Bog pomogne, Che Dio ci aiuti
ponedjeljak
05:22
Neka nam Bog pomogne, Che Dio ci aiuti ®
30. 4. 2024.
15:10
Neka nam Bog pomogne, Che Dio ci aiuti ®
PREPORUKE
  • Kućanice (2004)

    image
    Jednoga lijepog sunčanog dana u samom srcu Amerike, u najljupkijem od svih ljupkih predgrađa, kućanica Mary Alice Young (Brenda Strong) se… ubila! Sada, Mary...
  • Vatreni dečki (2004)

    image
    Njihov život je neprestana borba za spašavanje onog najvrednijeg – ljudskih života. Suočeni su sa smrću, opasnošću, neizvjesnošću i velikom odgovornošću. Uz sve...
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.