Serija prati pionira surfanja Garretta McNamaru koji je nakon posjeta Nazaréu u Portugalu doveo sport na još višu razinu te pomogao preobraziti malo ribarsko mjesto u najistaknutiju destinaciju za surfanje na velikim valovima u svijetu.
Šestodijelna HBO-ova sportska dokumentarna serija TRIDESETMETARSKI VAL intimno bilježi desetljetnu odiseju pionira surfanja Garretta McNamare koji je nakon posjeta portugalskom Nazaréu, u nadi da će pokoriti tridesetmetarski val, doveo sport na još višu razinu te s lokalnim stanovništvom pomogao preobraziti malo ribarsko mjesto u najistaknutiju svjetsku destinaciju za surfanje na velikim valovima. Seriju je režirao i izvršno producirao nagrađivani filmaš Chris Smith, a izvršni su producenti dobitnici „Emmyja“ i „Zlatnoga globusa“ Joe Lewis, Maria Zuckerman, Ryan Heller i Michael Bloom.

Bilo je na kanalima:

HBO2  HBO  

PREPORUKE
 • Oni žive za fudbal

  image
 • Sportska rivalstva

  image
 • Sportsko srce

  image
 • Tribina

  image
  Svaka sportska tema analizirana iz nekoliko kuteva.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.