Gledatelji N1 televizije u Bosni i Hercegovini od druge polovine mjeseca novembra ove godine očekuje nova emisija naziva “Izvan okvira” u kojoj će se otvoreno razgovarati o društvenim, političkim, kulturnim i mnogim drugim temama i fenomenima. Posebnost ove emisije nije samo u izboru tema već i u načinu na koji će se o njima govoriti. “Izvan okvira” će ugostiti mnoge umjetnike, književnike, znanstvenike, aktiviste i teoretičare koji će svojim stavovima, kritičko-analitičkim opservacijama i nesvakidašnjim promišljanjima zaintrigirati gledateljice I gledatelje u prime-time terminu.
Nova emisija programski sadržaj N1 televizije upotpunjuje povodom petog rođendana naše televizijske kuće, a njezin ritam pratit će interese i želje gledateljstva, te će širokom lepezom otvorenih i avangardnih tema i pitanja ponuditi nešto sasvim novo medijskoj sceni u Bosni i Hercegovini, ali i regionu. U društvu u kojem se sve više vode monolozi, esmisija “Izvan okvira” – postavlja temelje posve novog, otvorenog, nesvakidašnjeg medijskog dijaloškog formata.

Emitovanje na kanalima:

N1  

Bilo je na kanalima:

N1 HR  N1 RS  

Sljedeće epizode:

Danas
04:00
Izvan okvira
nedjelja
11:00
Izvan okvira
PREPORUKE
  • Regionalni dnevnik

    image
    U ovoj informativnoj emisiji redoviti je prilog regionalna vremenska prognoza za sutra i za cijelu Hrvatsku za sljedeće dane u sažetom obliku, s meteorološkim...
  • Дневник 1

    image
  • The Listening Post (2006)

    image
    Listening Post is Al Jazeera English's weekly media review show. It casts a critical eye over not just what gets reported, but how it's reported - covering the...
  • Vrijeme Europa

    image
    Slikovna prognoza prevladavajućeg ili značajnog vremena i najviše dnevne temperature zraka za 40 mjesta u Europi - do 18 sati za taj dan, poslije za idući.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.