Pravila su jednostavna - za pobjedu u svakoj epizodi bore se dva tima. Na njihovu su čelu kapetani, radijski voditelj i komičar Luka Bulić i glumac Jan Kerekeš, a svaki od njih ima svoju ekipu, poznata lica iz javnog života, kojima se, iz emisije u emisiju, pridružuju i drugi poznati kolege. Svaki tim mora pogoditi govori li suparnički tim istinitu tvrdnju iz svoga života ili je, pak, sve izmislio i govori laži. Naravno, čar je u tome da jedni druge moraju uvjeriti da je to što govore istina, bila to ona uistinu ili ne!
Show izvornog imena 'Would I lie to you?', čija licencija dolazi iz Velike Britanije, na BBC-u One se prikazuje već više od desetljeća, točnije od 2007. godine, a njegova dugovječnost samo potvrđuje da je odlično prihvaćen. Show je čak sedam puta nagrađivan titulom 'Najboljeg Britanskog TV panel showa'. Godine 2013. proglašen je i najsmješnijim na dodjeli nagrada 'Comedy of the Year 2013', i to kao prvi do sada neskriptirani show. Uz nevjerojatno zabavne poznate goste, kojima ne nedostaje životnih anegdota, gledatelji će se dobro nasmijati, a usput i otkriti koliko su timovi dobri u izmišljanju činjenica na licu mjesta.

Bilo je na kanalima:

RTL2  RTL  

PREPORUKE
  • Skrivena kamera

    image
    Nasmijte se uz RTVTK i ovu zabavnu emisiju.
  • Dnevna soba

    image
    Reč je o emisiji Zabavnog programa, koja će pokušati da savetuje i razonodi gledaoce. Želja je da se u sat i po gledaoci relaksiraju i zabave, kako bi pobegli od...
  • Trenutak iz sna

    image
    "Trenutak iz sna" donosi nam snažne priče o ljudima i njihovim ne uvek tako jednostavnim životima. Njih sudbina nije štedela, što se odrazilo na njihovo...
  • Jazdy gwiazdy

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.