Bivši se par suočava s kaotičnim posljedicama rastave nakon 15 godina braka dok se upuštaju u nove veze. On je zabavni roditelj, a ona je strogi. Dijele skrbništvo nad djecom – Louise, politički korektna i ekološki osviještena 11-godišnjakinja i Tom – njihov društveno neprilagođeni 14-godišnji sin, nespretan u blizini djevojaka.

Šarmantni i cinični Gary nije viđao žene od rastave, ali napokon se zbližava s Vanessom, samohranom majkom kojoj je bojio stan. Nipošto ne želi reći Allison za Vanessu jer to se protivi njezinu vjerovanju u knjigu njihova bračna savjetnika „Pravila za savršenu rastavu”. Ipak, kad mu Allison otkriva da je zaručena za njihova psihijatra, sve pada u vodu i Gary odlučuje da je vrijeme krenuti dalje. U potrazi za srećom nakon završena braka, Gary pokušava uskladiti svoj eklektični svijet bivše žene, njihove djece, psihijatra i svoje prelijepe nove djevojke.

Gary Brooks (Jay Mohr)
Podao i nepošten, nezreo, duhovit, ali privržen otac, koji se često nalazi u neprilikama dok se pokušava izvući iz nevolja. Unatoč svojoj podmuklosti i prijetvornosti, Gary je često uhvaćen na djelu zbog čega očajnički pokušava opravdati svoja djela u svakoj situaciji. Gary voli pivo, sportove i igrati igre sa svojim prijateljima.

Allison Brooks (Paula Marshall)
Garyjeva problematična bivša žena i majka Louise i Toma, koja je jednanput otišla na put ne bi li posjetila „starog prijatelja“ s kojim se nikada nije slagala, a čak je i Garyja natjerala da se uključi u to. Iako se prema Garyju uglavnom ponaša neprijateljski i zlobno, Allison ima i nježnu stranu i ovisna je o ljubavi, nježnosti i emocionalnoj potpori.

Tom Brooks (Ryan Malgarini)
Garyjev i Allisonin netaktični sin tinejdžer koji može biti jednako drag i nježan kao i njegova mama, ali i dosjetljiv te domišljat poput svog oca.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.