U emisiji Snaga života obrađujemo dvije teme - porodice koje poslije dugogodišnje borbe za potomstvo uspiju ostvariti svoj cilj i postati roditelji ali ne jedne nego tri bebe. To su majke borci koje prežive teške hormonske terapije, neuspjeh, poraz ali na kraju, uz pomoć podrške supružnika ostvare svoj cilj. Druga tema su porodice koje imaju djecu sa rijetkim oboljenjima i koja se uz pomoć Fonda solidarnosti liječe u inostranstvu. Ono što je interesantno je da su teme različite, ali povezane snagom koja je potrebna roditeljima. Ta snaga je život i upravo ona je potrebna i za radost i za sreću. Odlučili smo da svaki mjesec emitujemo po četiri emisije jedne teme i pokažemo da je snaga života, snaga, radosti, tuge, borbe i svega što nam život daje. Svaka emisija ima jednu malu rubriku u kojoj nam psiholog Tatjana Preradović daje stručni savjet kako se nositi sa emocijama, kako olakšati majkama sa trojkama, zašto je vantjelesna oplodnja kod nas još uvijek tabu tema.

Bilo je na kanalima:

RTRS  RTRS PLUS  

PREPORUKE
  • Putnici

    image
    Putujte s nama uz emisiju "Putnici" na kanalu Al Jazeera Balkans.
  • China Uncovered

    image
  • Organic Panic (2014)

    image
    Organic Panic challenges what has become the conventional wisdom of a global movement that affects every area of our lives.
  • Šaranski ribolov sa Stojanom Radosavljevićem

    image
    Kamere emisije "Šaranski ribolov" sa Stojanom Radosavljevićem u stopu prate poznatog sportskog ribolovca i bilježe sve njegove pustolovine. Stojan je aktivan...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.