U serijalu emisija pod nazivom "Život je na selu" moći ćete da pratite priče o naizgled običnim, a nadasve posebnim ljudima, koji su izabrali selo kao mjesto dobrog života, svojevrsnih čuvara vrijednosti naslijeđenih od predaka, koristeći i sve prednosti života savremenog svijeta. Svaka priča prati po jednu porodicu iz različitih krajeva, kroz svojevrsne razglednice. Emisije su drugačije utoliko što mijenjamo pravilo u kojem autor ima riječ i dajemo je isključivo domaćinu, kao jedinom naratoru i pripovjedaču. Oni tako sami boje emisije, govoreći o sebi i oslikavajući prednosti i mane života koji su izabrali. Kada vam oni požele dobrodošlicu snaga njihovih glasova je očaravajuća.

Emitovanje na kanalima:

RTRS  

Bilo je na kanalima:

RTRS PLUS  TV Hram  

Sljedeće epizode:

srijeda
14:27
Život je na selu, Dokumentarni program ®
ponedjeljak
03:40
Život je na selu, Dokumentarni program ®
1. 5. 2024.
14:37
Život je na selu, Dokumentarni program
PREPORUKE
  • Ask Lesch (2013)

    image
  • 42 - The Answer to Almost Everything (2021)

    image
  • Hod vijekova

    image
    "Hod vijekova" je emisija koja nas vraća u prošlost, te nas upoznaje sa porijeklom raznih običaja i sa tradicijom naroda na prostoru Bosne i Hercegovine.
  • Zapis o selu

    image
    Dokumentarna emisija.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.