Priča prati kraljevstva Montempr i Artena, najmoćnija u fiktivnoj regiji nazvana Kalija, u periodu oko 1300. godine. Tokom mnogo godina, kraljevstva žive u miru i održavaju dogovor o snabdevanju vodom, resursom koji nedostaje Montemoru, ali ga ima mnogo u Arteni.
U zamenu za vodu, Montemor proizvodi rude za Artenu. Decenijama, kraljica Kriselija de Monferato vodi kraljevstvo Montemor časno i pravedno. Kako je obolela, sprema poslednje zdanje, otvaranje akvadukta, konstrukciju koja najavljuje da ke nedostatku vode kraj.
Međutim, jezero koje bi poslužilo kao izvor je presušilo. Usled propasti projekta, kraljevstvo započinje ekspediciju u potrazi za novim izvoeima vode. Sa druge strane, kraljevstvo Artena vodi razuman i pošten Augusto de Lurton koji održava mir među kraljevstvima.
Međutim, njegova ćerka, priceza Katarina, ssznavši za delikatnu situaciju u Montemoru, planira da ponovo sklopi dogovor sa susednim kraljevstvom, ali i da ojača vojsku za moguće bitke.

Bilo je na kanalima:

Nova Series  Nova S  

PREPORUKE
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Moderna obitelj (2009)

    image
    MODERNA OBITELJ prati klan Pritchett-Dunphy-Tucker, veliku i šarenu obitelj. Zajedno, ove tri obitelji daju nam iskren i često urnebesno smiješan pogled na...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.