"Snop", emisija o poljoprivredi, jedna je od najstarijih emisija RTRS. Prvi put emitovana je 25. februara 1993. godine. Od prvog izdanja do danas, emisija je evoluirala, koncepcijski je mijenjana, ali i dalje ideja vodilja "Snopa" jeste blagovremeno informisanje i edukacija poljoprivrednika.
Savjetima stručnjaka o tehnologiji proizvodnje, aktuelnim poljoprivrednim događanjima, primjerima dobrog poslovanja u seoskim gazdinstvima, pokazujemo sliku sadašnjosti i nudimo prijedloge za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u našim uslovima. Ostvarili smo dobru saradnju s poljoprivrednim proizvođačima, rado smo primljeni u svakom selu Srpske. Emisiju realizujemo u Bijeljini. Naši dopisnici iz svih dijelova Srpske aktivno učestvuju u svakom izdanju zanimljivim pričama iz svog kraja.

Emitovanje na kanalima:

RTRS  

Sljedeće epizode:

nedjelja
10:01
Snop, emisija za poljoprivrednike
ponedjeljak
04:27
Snop, emisija za poljoprivrednike ®
PREPORUKE
 • Sasvim iskreno

  image
 • Wirtschaft vor acht (2022)

  image
 • Oko magazin (2015)

  image
  Oko magazin, emisija koja na moderan način obrađuje stare i nove teme iz politike, biznisa, umetnosti, sporta. Emisija se sastoji iz priloga koje rade...
 • Lajmet RTS

  image
  Vesti na albanskom jeziku
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.