Priča o tome kako se cijeli život može promijeniti u jednoj noći. Stjuardesa Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) budi se u svojoj hotelskoj sobi u Bangkoku, mamurna od noći prije, s mrtvim tijelom pokraj sebe i nema pojma što se dogodilo.
Mračna triler-komedija temeljena na najprodavanijem romanu Chrisa Bohjalije o tome kako se cijeli život može promijeniti u jednoj noći. Stjuardesa Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) budi se u svojoj hotelskoj sobi u Bangkoku, mamurna od prethodne noći, a pokraj nje leži mrtvo tijelo. Bojeći se zvati policiju, ona nastavlja svoje jutro kao da se ništa nije dogodilo pridružujući se ostalim stjuardesama i pilotima na putu u zračnu luku. U New Yorku je dočekuju agenti FBI-a koji je ispituju o njezinu nedavnom presjedanju u Bangkoku. I dalje nesposobna rekonstruirati noć, počinje se pitati bi li ona mogla biti ubojica.

Bilo je na kanalima:

HBO3  HBO2  HBO  

PREPORUKE
  • Vatreni dečki (2004)

    image
    Njihov život je neprestana borba za spašavanje onog najvrednijeg – ljudskih života. Suočeni su sa smrću, opasnošću, neizvjesnošću i velikom odgovornošću. Uz sve...
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Sanctuary (2019)

    image
    What could be worse than being imprisoned in a locked-down clinic where nothing is what it seems, and nobody believes you are who you say you are? How about...
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.