OPIS

Berberski makaki su vragolani Gibraltara. Odžepare naoprezne turiste brzinom munje! Smiješno? Samo ako ne pokradu vas!
Njihovi rođaci, japanski makaki, mnogo su opušteniji i sjede umočeni do vrata u prirodnim japanskim termalnim izvorima. Ružičastim, mudrim licima podsjećaju na starce koji su malo predugo sjedili u vrućoj kadi!
Na otoku Ellesmere na kanadskom Arktiku filmaši su svjedoci suludog ponašanja: vukovi su našli mobitel koji je kamerman izgubio i sada njime igraju nogomet. Psi na društvenim mrežama!
Životinje nas nasmijavaju, uveseljavaju i čude. Osobito kad se pojave na neočekivanim mjestima. Neobični, simpatični pingvini gegaju se pješčanim obalama Južne Afrike. Ne bi li trebali biti negdje gdje je malo hladnije?
A tu je i priča o luksuznom turističkom hotelu slučajno sagrađenom na stazi, ali slonovskoj. Turisti sad mogu doživjeti divlju prirodu a da uopće ne moraju izaći iz hotela. A ako izađu, možda će se slonovi zadnji smijati.

Producent: Simon Riedel
Urednik: Simon Riedel

Slike

Cirkusanti divljineCirkusanti divljineCirkusanti divljine

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.