SEZONA: 2

EPIZODA: 9

OPIS

Jamie se vraća s jedinstvenim jelima od kojih cure sline kako bi nadahnuo kućne kuhare da budu kreativni koristeći samo pet namirnica posebno za blagdansko vrijeme. Savršeno za one od vas koji vole klopu, ali nemaju energije za komplicirano kuhanje.

Glumci
TRAJANJE: 48 min

Slike

Jamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan BožićJamiejev brz i jednostavan Božić

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.