Ocjena: 5.6/10
Ocjena korisnika: 10/10
(5 glasova)

OPIS

Avantura počinje kada Barbi i njeni prijatelji otputuju u zemlju Floraviju da upoznaju princezu Ameliju, koja jako liči na Barbi. Princeza Amelija se plaši ideje da postane kraljica i zato smišlja plan kako da zameni mesta sa Barbi. Međutim, njihovu tajnu otkriva suparnički princ. Barbi i njeni prijatelji sada moraju da nađu način da zaustave princa i na vreme spasu princezu pre nego što počne njeno krunisanje. Uz podršku prijatelja, Barbi pomaže princezi Ameliji da otkrije moć sopstvenog glasa. Uz mnogo pesme i novih prijatelja, ovaj uzbudljivi mjuzikl nam pokazuje da je najbolje da budemo ono što jesmo.

Slike

Foto: SUPER RTLFoto: SUPER RTL

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Barbie i tajna vrata (2014)

    image
    Alexa je vrlo sramežljiva princeza iz suvremenog kraljevstva. Ona otkrije tajna vrata koja vode u čarobnu zemlju...
  • Barbie: Zvjezdana Avantura (2016)

    image
    Barbie je kozmička princeza koja visoko leti na svom hoverboardu kroz beskrajni svemir sa svojim ljupkim i odanim pomoćnikom, kućnim ljubimcem Pupcornom.
  • Barbie princeza sa otoka (2007)

    image
    Nakon brodoloma koji je doživjela kao djevojčica, Ro odrasta na napuštenom otoku gdje je naučila govoriti i pjevati uz porodicu životinja: pandu Sagi, paunom...
  • Sretni patuljak (2005)

    image
    'Sretni patuljak' donosi priču o Eubieju, patuljku, jednome od djedovih pomoćnika čiji entuzijastični ružičasti pogled na blagdansko vrijeme dođe na kušnju. Naime...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.