OPIS

Maria je egocentrično tinejdžersko derište iz predgrađa, sve dok ne ostane u drugom stanju sa svojim bezosjećajnim dečkom ragbijašem te time zada svom ocu fatalan srčani udar. Nakon što je se očajna i slomljena majka odrekla, dečko ostavio, a prijatelji izbjegavaju, Maria tumara ulicama dok ne susretne Matthewa, gruboga računalnog inženjera bez iluzija, ali s teškom naravi. Ovo se dvoje prognanika zaljubi te odluče pokušati postati normalan par iz predgrađa.

Slike

PovjerenjePovjerenjePovjerenjePovjerenjePovjerenje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dom budućnosti (2017)

    image
    Povučeni i društveno neprilagođen tinejdžer sprijatelji se sa zelenokosom pacijenticom s transplantiranim srcem koja ga uvodi u svijet punka.
  • Kryger bleibt Krüger (2020)

    image
    Berlin pensioner Paul Krüger gets to know his place of birth in the Czech Republic.
  • Američki prijatelj (1991)

    image
    Na odmoru u Švicarskoj oksfordski profesor Francis Ashby sretne američku turisticu Caroline i njezinu posvojenu kćer. Obje žene pokažu neumjerenu želju za...
  • Kako postati Latino ljubavnik? (2017)

    image
    Maximo je nekada bio zavodnik, specijaliziran za veze sa starijim ženama. Sa jednom takvom, duplo starijom, je i oženjen. Nakon 25 godina razmaženog i dosadnog...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.