OPIS

Kad menadžer portfelja i nedavni paraplegičar, Oliver, sazna da će se uskoro razotkriti njegove ilegalne transakcije u Zurichu, odluči iskoristiti autobus pun invalida za krijumčarenje 1,2 milijuna eura preko njemačko-švicarske granice.
Oliver je marljivi menadžer portfelja koji živi život u brzoj traci. Ali nakon teške automobilske nesreće završi kao paraplegičar. Tijekom rehabilitacije nabasa na skupinu „Zlatna ribica“, grupu cimera s invaliditetom iz doma za palijativnu skrb. Kada Oliver sazna da će se uskoro razotkriti njegove ilegalne financijske transakcije u Zürichu, dobije ideju: iskoristit će autobus pun hendikepiranih ljudi kao savršen paravan za krijumčarenje 1,2 milijuna eura preko njemačko-švicarske granice. Ipak, stvari se spremaju otići naopako kad se članovi grupe „Zlatna ribica“ počnu ponašati drugačije nego što bi trebali... Sve završava uzbudljivim putovanjem – izvan granica pohlepe, glamura, sreće i zakonitosti.

Slike

Zlatna ribicaZlatna ribicaZlatna ribicaZlatna ribicaZlatna ribicaZlatna ribicaZlatna ribicaZlatna ribica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.