OPIS

Uđite u čaroban svijet vila i upoznajte očaravajuća stvorenja Vilinske doline koja njeguju prirodu i ravnaju izmjenom godišnjih doba. Uđite u zemlju Zvončice i njezine četiri najbolje vilinske prijateljice.
Otputujte u tajni svijet Vilinske doline i čujte Zvončicu kako prvi put progovara dok se čudesna priča „Disneyjeve“ najslavnije vile napokon otkriva u filmu „Zvončica“. Jeste li se ikada zapitali kako priroda dobiva svoj sjaj – tko joj daje svjetlost i boje s izmjenom godišnjih doba? Uđite u zemlju pustolovina i misterija dok Zvončica i njezine četiri najbolje vilinske prijateljice pretvaraju zimu u proljeće, a snagom vjere, povjerenjem i uz pomoć malo vilinske prašine uče koliko je važno ostati vjeran sebi. Prepuna zabave i mašte, ova očaravajuća priča slavi svima omiljenu vilu. Doživite ovu zadivljujuću priču koja će sigurno oduševiti cijelu obitelj.

Slike

ZvončicaZvončicaZvončicaZvončicaZvončicaZvončicaZvončicaZvončicaZvončicaZvončica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.