Ocjena: 5.9/10
Ocjena korisnika: 6.1/10
(8 glasova)

OPIS

Ulog je veći nego ikad u podvizima vremenskih putnika Williama „Billa“ S. Prestona Esq. (Alex Winter) i Theodorea „Teda“ Logana (Keanu Reeves). Još neostvarene rock and roll sudbine, sada već sredovječni najbolji prijatelji kreću u novu pustolovinu kad ih posjetitelj iz budućnosti upozori da samo njihova pjesma može spasiti život kakav poznajemo. Usput će im pomoći njihove kćeri, nova skupina povijesnih ličnosti i nekoliko glazbenih legendi – da potraže pjesmu koja će njihov svijet dovesti u red i unijeti harmoniju u svemir.

Slike

Bill i Ted spašavaju svijetBill i Ted spašavaju svijetBill i Ted spašavaju svijetBill i Ted spašavaju svijetBill i Ted spašavaju svijetBill i Ted spašavaju svijetBill i Ted spašavaju svijetBill i Ted spašavaju svijetBill i Ted spašavaju svijetBill i Ted spašavaju svijetBill i Ted spašavaju svijetBill i Ted spašavaju svijetBill i Ted spašavaju svijetBill i Ted spašavaju svijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.