poster

Iznajmljena veza

The Girlfriend Experience (2009)

drama | SAD

Ocjena: 5.5/10
Ocjena korisnika: 5.3/10
(7 glasova)

OPIS

Chelsea košta 2,000 dolara na sat. Radi na kolgerla na Manhattanu, nudeći 'iskustvo veze': za vas će se srediti, izvest ćete je u kino i na večeru, ona će pažljivo slušati vaš razgovor o poslu i financijama, te nakon toga pružiti seksualni užitak. Oktobar, 2008: američki predsjednički izbori su sve bliži i ekonomija je u slobodnom padu. Ona ima dečka, Chrisa (Chris Santos), koji je osobni trener. Pratimo pet uzastopnih dana u Chelseinu životu. Ona radi na svojoj web-stranici, razgovara sa klijentima, odgovara na pitanja novinara. Traži od klijenata datum njihovih rođendana i koristi ih za horoskopsko predviđanje te vlastito prilagođavanje. Upravo se priprema za novog klijenta, pisca iz LA. Hoće li prekršiti svoja pravila radi njega? Hoće li taj odnos ugroziti njenu stvarnu vezu? Bi li možda bilo pametnije ulagati u zlato?

Slike

Iznajmljena vezaIznajmljena vezaIznajmljena vezaIznajmljena vezaIznajmljena vezaIznajmljena vezaIznajmljena vezaIznajmljena vezaIznajmljena vezaIznajmljena vezaIznajmljena veza

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.