OPIS

Shelley Darlington, Playboyeva zečica, živi bezbrižnim životom sve dok se jedna suparnica ne pobrine da bude izbačena iz Plajboyeve vile. Nema kamo otići, a sudbina je odnese u sestrinstvo Zeta Alpha Zeta. Ne uspiju li pridobiti nove članice za svoje sestrinstvo, sedam društveno potpuno neupućenih žena izgubit će svoju kuću koja će tada pripasti djevojkama spletkaricama iz sestrinstva Phi Iota Mu. Da bi postigle svoj cilj, one trebaju Shelley da ih nauči kako se šminkati i kako zavoditi; istovremeno, Shelley treba malo onoga što imaju Zete – osjećaj individualnosti. Ta kombinacija vodi do toga da se sve djevojke prestanu pretvarati i budu ono što zaista jesu.

Slike

Kućna zečicaKućna zečicaKućna zečicaKućna zečicaKućna zečicaSony Pictures InternationalSony Pictures InternationalSony Pictures InternationalKućna zečicaKućna zečicaKućna zečicaKućna zečicaKućna zečicaKućna zečicaKućna zečicaKućna zečicaKućna zečicaKućna zečicaKućna zečicaKućna zečica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.